31 januari

Grattis till mig själv för idag fyller jag år! Och grattis min broder som också fyller år idag!
Blev sjungen för imorse och fick lite presnter, fick bl.a ett träningsläger till Barcelona i 11 dagar i vår med friidrotts gänget vilket kommer bli häääärligt! Sen fick jag lite små grejer som pengar, jeans, tröjor o.s.v

Idag är det måndag vilket är helvetetes dag vi slutar halv 4 och har drygaste lektionerna plus bild som jag hatar!!!! haha sen ska jag fika med mina vänner och sen hem och äta god middag med familjen sen ska jag fira med kompisarna i helgen elle rnästa helg.


haha ända bilden jag hittade p oss

jag är sur

hej jag är sur! hejdå


127 hours

såg 127 hours nyss och den var jätte bra! ville bara säga de och juste rekomenderar philadelfiaost, skinka, gurka, popcorn(helst brända() på macka super muchos momento!







dagens tips!




roligt jag har!

Har en rätt tråkig fredag, men ska tävla imorgon så de är vell bra! Har precis sett the town med familjen den var rett bra ska kola på lova and other drugs nu där ser ni hur roligt jag har. Kollar på film själv........ och mina kompisar vill inte ara med mej så då får de bli så här, hejdå!





1

Tycker jag blivit riktigt duktig på att uppdatera, tävlade i stockholm i helgen gick bra och var riktigt kul har lite sovmorgon imorn men ska försöka sova snart för kunde inte sova inatttt.. och bonzyyyyy är jätte dryg försöker typ vålda mej och käk upp mej här bra flr att jag gav henne godiss

lit e fula sov bilder typ bara då jag tar kort när jag inte kan sova heh



julia o jag dela min säng en nattt. stackars julia

myss

sötjulia med tandställning

kunde inte sova inatt så tog massa egobilder och gjprd emassa filmer men dom är för fina för att läggas upp på en sådan offentilig plats godernatter

FILMTIPS

hej hade träningsfri dag idag vilket var jäklit skönt så har pluggat lite smått och kollat på en super bra film som hette Never let me go, bölade typ hela filmen faktiskt och det är inte ofta, haha. Brukar oftast va jätte okänslig och typ tvinga mej att gråta på filmer! Och älskar Andrew Garfield som skådespelare! Så jag tipsar verkligen om den filmen!


Är ett filmfreak så har sett rätt mycket filmer så tänkte tipsa om några av mina favoriter :)

Charlie st. Cloud
Tänkte förklara vad den handlar om men kan typ inte göra det utan att avslöja för mycket, haha. Men Zac Efron spelar iafall huvud rollen vilket gör den ännu bättre! Men den handlar iallafall om en kille som förlorar sin bror och sen blir det kärlek och lite annat inblandat också, SUPER BRA!


Black Swan
Den är lite skum men gillar lite sånt och så är det bra skådespelare så den var också väldigt bra!


The social network

Bra och intressant film som handlar om ett gäng grabbar på Harvard som skapar facebook! Och Andrew Grenfiel är med i den här också :)


The blinde side
Ganska bra film som är baserad på en riktig händelse!


okej orkar inte lägga upp fler men har massa mer så kan lägga upp dom senare nån gång!






order av julia

blwv tvingad att blogg men skulle bara lägg upp lite bilder s här kommer några!




haha kolla vad blond totten var!




ORKAR INTE MER!

RSS 2.0