hej

Tjenare, denna helg ha varit toppen, balen i torsdags var också rolig! är jätteglad också för mina älskade vänner har bestämt sej att gå på PL åhhh vad jag älskar dom!!! vi kommer ha så himlas kul, sen har vi gjort massa planer för våran sommar!! aja nu ska jag kolla OC sen sova!
chillar i min älskade säng! och ville visa upp mina förengångs skulle hyffsat finan naglar haha

choklad bollar

hej står nu med värme spolar i håret och bakar choklad bollar- spolarna för att de är bal/vårfest imorgon och choklad bollarna för att de är britsbragden cyklar! Det är min favorit britsbragd och behöver mycket föda på min väg genom grycksbo.. vårat mål är att komma sist i år igen, och jag ska cykla tandem med erika... synd bara att balen är på kvällen hinner tyvärr inte duscha imellan men satsar på en raggar dusch, deo på svettet!! funkar bra det med

söndag

hejsan idag vakande jag typ ettt, asskönt! amanda hae alarm på 8 och åkte med bussen då så när jag vakna blev jag lite rädd att hon blivit kidnappad innan jag kollade på klockan. sen har jag sett på water for elephants den var jätte bra, älskar romatiska filmer! nu käkar jag choklad som jag fick av mina tyskar, mycket gott!

deutchland

hej nu är jag hemkommen från tyskland, det har varit superduper kul! nu fixar jag mig för kvällen, provad också att locka mitt hår idag för att se om jag skulle ha så på vårfesten, men orkade bara locka halva haha, hejdååå


BILDER FRÅN BARCELONA

hårtorkar stlletoch vår fina utsikt!
orkar inte mer och det är jätte segt, godnatt :)

Peace and love

försöker tvinga mina vänner att gå på peace and love! eller jag amanda ska iafall gå men de andra ska nog upp till idre och bo i ett tält och plocka lingon den vecka! haha ni märker ju vilka vänner jag har.... liiiite tråkiga när de gäller sånt. man liksom vilken normal tonåring på 16 bast väljer så????
aja det kommer ifall bli grymt roooligt och jag längtar fetttt!

RSS 2.0