sorgset

hola amigos. mycket har hänt sen sist. två av mina bästa kompisar har flyttat 100 tals mil ifrån mig. olof till santa barbara och sanna till nairobi. känns ganska så tungt måste jag säga men tackar skype, snapchat och alla sociala medier <33333333 vad skulle man göra utan dem???!!
så lever alltså i ett lååååångt långdistans förhållande för tillfället. tur att han bara ska vara borta till jul iafall. eller bara och bara, för tillfället känns det som en outhärdlig evigheten men även den tiden kommer väll rinna iväg antar jag. fast ska ju faktiskt åka och hälsa på honom på höstlovet också, om exakt 63 dagar 2 timmar 17 minuter (enligt min countdown ap :)))) dock lite jobbigt men den 9 timmars tidskillnaden, jag vaknar när han somnar i princip och jag somnar lite efter att han vaknat. men det funkar!
imorgon börjar skolan med det känns helt okej för jag har haft värdens bästa sommarlov.
 
här kommer en drös bilder på mig och min prins ♥
 
 
 


 

 

 
 
 
 
 
till sannas hemkomst dröjer det dock lite längre. ända tills i juni nästa år :( men vet att hon kommer få ett toppen år och vi finns ju kvar när hon kommer hem. kommer ändå sakna henne så in i bomben!
vi fyra ♥
 
 

RSS 2.0