hej


hej mina obefintliga läsare. tänkte att det var dags för en uppdatering då det var ett tag sen sist, 2 månader rättare sagt ::)) känns dock inte som så mycket hänt sen då. tiden har bara försvunnit och snart är det jul((!!) sjukt, fick typ en chock idag när jag hörde att det var lucia om en vecka. whaaaaaaatttttt
sen sist har jag bl.a varit i usa och hälsat på ofiiiiiiiii i kalifornien. jag och hans familj åkte dit över höstlovet och vr där i 10 dagar. vi åkte runt massa och var i san fransisco, santa barbara, los angeles och san diego. vi gjorde massa skoj saker som exempelvis vara på universal studios, sea world, ridit, shoppat, åkt en massa bil, badat, vart på en amerikansk halloweenfest (trots att 90% av alla där var svenskar) och lite annat sköj, exempelvis att jag o ofiii var inneboende två nätter hos tanten wendy i san fransisco. haha det var en lite rolig upplevelse! tanten va iafll jättegullig trots att hennes katt va läskig och det var 10grader i rummet :)
det bästa var iallafall att jag fick pussa på min prins igen :):):) ussschhhhhh hatar att vara ifrån varandra men om 12 dagar och 9 timmar är han hemma. wiiiiiiiii
 
annars då, hmmm jag har blivit beroende av julkalenderna och paradise hotel. vilken kombo! ;) skäms lite över att jag kollar på PH men det är ju jäkligt underhållande faktiskt. och julkalenderna är supermegabra iår, jättemysig och spännande.
 
idag har jag varit i skolan, fick sluta jättetidigt då en lärare inte kunde komma till skolan då hon snöat inne. haha! älskar snön och stormensven, den gör det så mycket myyyysigare. efter det tränade jag ett lökigt pass med lök och tarley och efter det drog vi och amanda till kupolen en sväng. sedan var jag iväg till min moster på lite middag, och missade idol finalen för på spåret... dock är jag verkligen jätte oinsatt i idol och har typ inte sett ett enda program men ändå. hörde iafall att kevin vann. HAHA det va lite kul men nu ska vi inte va taskiga :)
 
imorgon ska jag amanda och lök mysa hela dagen och natten. vi ska baka julsaker och sen ska vi gå på hajk, kolla julfilmer och ha sleepover. det ska bli mys! (vet, mys är mitt favvorord och används alltför ofta..)
nyss såg jag annars ett jättebraigt vampire diaries avsnitt, vilket förövrigt är världens bästa serie♥
höjdpunkten på veckan! och fortfarande TEAM STEFAN FOREVER ♥♥♥♥♥♥♥
 
(ber om ursäkt för okreativ rubrik, slarviga stavningar, små bokstäver, överdrift med smilisar, osammandhängande text, upprepningar av ordet mys, ointressant innehåll osv.osv.)
 
här kommer en miljard bilder från usa, vhar rangordnat dem med de finaste först :)

 


 
 

 


 


 
 
 



 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0