SOMMAR

Mycket har hänt sen sist.  Här kommer en liten kort resumé om mitt sommarlov. Efter midsommar jobbade jag lite innan jag amanda och erika drog till Göteborg en sväng. Vi bodde hos min kusins grannar i fetaste unkarslyan mitt i göteborg och shoppasde, tävlade på VU, gick på liseberg, åt god mat och bara myyste.
 
 
Jättemysig resa och tävlingen gick bra, jag sprang under 14 för första gången vilket även var kvalgränsen till junior EM som var två veckor senare. Där emellan jobbade jag lite till, umgicks med Olof och mina vänner. Amanda fyllde år så vi firade henne.
Efter det åkte jag ner till västkusten några dagar med familjen och bara tog det lugnt.
 

 

Har plockat smultron och pussats med Olof.
 
Sedan bar det iväg en kortis till Södehamn för att fira ännu en 18åring, denna gång Lollan!! Det bjöds på Hawaiifest!!
 
Sedan var det då dags för JEM så i Tisdags far vi ner till Rieti i Italien. På Fredagen var det min tur att tävla och det gick bra! persade och gick vidare till semi där det inte gick lika bra men jag är nöjd. Hela veckan med landslaget var väldigt kul! I måndags kom jag hem.

 
Alltid så himla skönt att komma hem hur bra man än haft det. Denna vecka har jag jobba klart det sista, umgåtts med min kära pojkvän innan han åkte bort och varit med mina kära vänner. I kväll står partajj på schemat och är riktigt taggad faktiskt!! Har inte festat på en evighet känns det som så detta ska bli skoj! Imorgon kanske jag ska till Leksand för lite tävling och på Tisdag åker jag och Olof ner till Fårö där hela min släkt kommer vara. Nu ska jag bara njuta av det underbara vädret pusss och hej.

RSS 2.0