AYIA NAPA

Hej min kära blogg. Väldigt längesedan jag bloggade... så har haft lite ångest eftersom det hänt så himla mycket som jag gärna vill minnas. Litar inte rikitgt på mitt eget minne så vill helst dokumentera det men är väl inte så bra på det här med bloggandet. Men nu fick jag lite tid över så tänkte att jag kunde försöka sammanfatta lite vad som hänt. Eller iafall det viktigaste.
 
Tänkte börja med Ayia napa, studentresa med bästa klassen <3<3 Olsen hade med sig cannon som användes flitigt under resan så här kommer lite bilder därifrån. Har inga bilder från mobil då jag sista kvällen bestämde mig att ta ett dopp i poolen sådär kl.6 på morgonen med mobilen i byxfickan............... Hade heller inte säkerthetskopierat den, så 2års bilder, sms osv. är förvunnet föralltid buhuuuuuuu..
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Napa var iallafall hur kul och galet som helst. Bodde med bästa tjejorna(saknar vårt lilla gang<333) hittade också en övergiven hund som vi tog hand om under veckan, vi döpte den till napa-puffy. Vår klass var även nära att bli utslägda från hotellet ett antal gånger :/ men vi lyckades klara oss hela veckan :D haha dem ångrade nog att dem inte slägde ut oss första dagen.. Dagsrutinen såg väl ungefär ut som stranden/poolen hela dagen och sedan fest hela natten. EN vecka räckte kan jag ju säga, man var lagom sliten sista kvällen..
Vad som var mindre kul var att jag ramlade och slog i mitt knä jättehårt så fick en skada i muskel på insidan vilket typ har förstört hela min säsong...  men nu börjar det ÄNTLIGEN kännas bra igen så jag kan träna på normal igen.
 
Hade tänkt blogga om studenten, balen, sommaren och USA också men det får komma senare för detta inlägg har tagit typ hela dagen( i offektiv tid) förstår ej hur folk hinner med att blogga??!! nu ska jag och bonzy ta bilen in till ofii som kommer hem från träningsläger. Imorgon jobbar alla/ åker bort så har ingen aning om vad jag ska göra förutom att träna. Får panik om jag inte har fullspäckat schema hela dagen så känner att jag måste hitta på nått!! Blir så himla rastlös!! Passar inte som arbetslös haha trots att jag bara varit det i 4 dagar... Börjar nästan ångra att jag tackade nej till juristlinjen men vill ju satsa lite på friidrotten och uppsala där jag vill gå har inte ens en inomhushall(?!!?) fast ändå skönt att inte börja plugga, lider med alla yngre som börjar skolan imorgon. (får väl se hur länge jag tycker det hehe..) okej nu ska jag sluta babbla. pusshej hoppas vi ses snart :):):)
 

RSS 2.0