MARS

Dags för mars inlägget gott folk! Kör ju som sagt på ett inlägg per månad och varje inlägg blir en redogörelse av vad jag gjort sedan sist. Mycket intressant, eller hur? :):) Ja det har faktiskt hänt väldigt mycket sen sist ska försöka minnas det vikitigast. Bland annat så har jag varit till en tripp till Afrika med mina bästa vänner för att hälsa på en bästa vän. Kan inte riktigt berätta varför, hur osv. då det är hemligt än så länge, mohahahah (detta är ett bloggtrick för att få många läsare ;)) nejdå... får faktiskt icke berätta men ni får se i maj. Det var iafall suuuuperduper skoj. Vi flög dit över sportlovet, bodde på världens finaste hotell, åkte på safari, var på barnhem, pussades med giraffer, rökte vattenpipa, drack afrikans öl på en helikopterplatta med utsikt över hela Nairobi,
klappade bebiselefanter och gjorde massa annat skoj. Kan berätta lite mer ingående när vi får säga allting. Det var ifall superkul och superhäftig och det bästa av allt var ju att vi fick träffa sanna :D:D:D:D Helt sjukt!!! och nu är det inte långt kvar tills hon kommer hem heller :D Tävlade även sista tävling för året, JSM kom två vilket jag blev lite besviken över först men jag persade och då får man inte vara besviken. Fick skippa sm för afrika.
 


 
selfie med kelly
sötis
glada innan vi skulle överraska sanna
 
 
 
Efter Afrika hängde jag erika och amanda i stockholm några dagar, sedan kom även sanna och lollan ner och vi gick på avicii.

jag och sanna hitta en vine kändis(tydligen) i publiken
 
Sedan har även jag och Olof varit tillsamans i ett helt år :) Han var jättegullig och kom med blommor, jag hade somnat i soffan (som vanligt) och var knappt vid medvetandet dock (som ni kan se nedan) såg iafall att mamma tagit denna bild (får ej upp mina ögon för jag är så trött)
 
 
Måste även kommentera vilket jävla väder vi fått. Älskar vinter, snö osv. men eftersom denna vinter har sugit i allmänhet, vädermässigt alltså, så vill jag bara ha vår sommar och värme nu!! Men denna vår kommer gå så himla fort, har massa skoj inplanerat. Bl.a. så ska jag åka till Paris med Olof i början av påsklovet och sedan direkt efter det till Kroatien i 12 dagar på träningsläger. Sedan har vi Ayia Napa med klassen veckor efter det och sedan student och massa skoj :D (låtsas inte om ångesten om vad som sedan skall ske) haha. Har verkligen beslutsångest. Har velat åka till USA och plugga och träna sedan alltid typ men kommer nog inte bli så direkt i höst och då vet jag verkligen inte vad jag ska göra. Vet iafall att jag vill fortsätta träna och att jag inte vill vara kvar i Falun!! Och att jag vill vara med mina bästisar och ofiiii. Men det löser sig nog..... Här får ni även en drös sommarbilder bara för att vi ska längta ännu mer.
 
 


massa härliga friidrottstävlingar
träna i shorts med bruna ben
köra bil naken
vara brun
 
 

bada tunna
pussas
 
flyga till gotland
när jag festade med en sten i ögat. hahah asså denna bild är så brutalt ful
vaknade upp dagen efter såhär.. och fick åka till sjukhuset och plocka ut den.

 
 
 
förfesta med bästisarna
alltså söt!!!!
 
alltså awwwwwww så gullllig <333333
 
Nu var detta väldigt långa inlägg slut. Har tagit mig ca. 100 år att ladda upp alla bilder men det vare värt. Nu kan jag även minnas hur Mars månad 2014 såg ut för min del. Puss och hej, ses i April

RSS 2.0