MIAMI

Jag plus hela laget var nere till Miami i helgen. Första gången i Florida för min del och det var uuuuunderbart. Var nästan lite för varmt väder för att tävla i för min del, då jag är en klen svensk som får värmeslag när det är varmare än 25 grader, men det var najs. Tävling gick inte så bra som jag hoppats på, och det är såååå frustrerande!! Sprang ändå mitt tangerande pers så borde kanske vara lite nöjd, men borde springa snabbare än så tycker jag. Har cp ont i min rygg då mitt bäckene är snett och dem har inte så mycket hjälp att få här, så det blir bara sämre och sämre... Behöver min mamma som behandlar mig varje vecka!
 
Efter Miami har det varit lite trubbel med coachen och har fått upplevt riktig amerikansk anda med kollektiv bestraffning genom tempolopps och köttar träningar två dagar i rad i mitten av säsongen som bestraffning?! Jaja börjar lugna ner sig lite nu iafall, men kan ju medge att jag saknar min tränare och träningsgrupp lite extra mycket just nu! Fast är ändå så glad att jag har tjejerna i mitt lag. Har haft en skitdag pga. träningen imorse gick skit pga. känner mig som en gammal kärring som har ont överallt så därför ska jag inte klaga mer utan här kommer lite bilder från Miami, kan dock inte posta alla bilder jag vill så ni får dessa så länge.
 

 
En kväll tog Danielles pappa, som bor i Florida, oss ut på en liten rundtur. Vi åkte till ett jättefint område vid havet och åkte runt och kolla på massa fina hus vi önska vi bodde i.


När vi kom tillbaka till Syracuse hade vädret slått och det var riktig vår, nästan sommar, värme! Superskönt och alla frat houses firade in med korv grillning och part kl. 1 på måndagen, haha.
 

Körde bara ben premiär vädret till ära!
 
 

 
 
 
 
 
 

AUBURN

Hej bloggen. Befinner mig just nu i ett väldigt varmt Auburn. Hela min träningsgrupp tog flyget hit tidigt igår morse, för att imorgon inledda vår utomhussäsong. Idag har det varit sol och ca 27 grader ute, såååå skönt efter en vinter i syracuse med konstant minus grader. Man blir så himla mycket lyckligare när det är sol!! Imorse hade vi lätt träning för att ladda upp för imorgon. Banan var jättefin och det kändes bra. Jag är supernervös för ska springa 100m slätt för första gången på typ 3år, och jag kan inte springa utan häckar. Är så seg då.. hehe men det ska bli kul ändå! Ska även springa i vårt staffetlag 4x100m, plus 100m häck såklart. Just nu ligger jag på mitt mörka hotell rum för min coach kom på mig när jag solade genom fönstret och det var ickeeee bra innan tävling.. Hehe, gjorde det ändå ett tag men han kom precis in för att ge oss is så blev busted :/ Därför tänkte jag passa på och få lite plugg gjort innan middagen ikväll.
 
 
Åt chiptole till middag igår. Vilket är typ en mexikans snabbmatresturang som alla älskar här. Tycker dock inte så jättemycket om det men det är helt okej, och fräsch och nyttigt iafall i jämförelse med alla andra snabbmats kedjor.


Mina kompisar mobbar mig för min solhets. Inte lätt att vara ända vita i friidrottslaget, haha har ingen som vill sola med mig och ser hemskt vit ut bredvid alla andra :(
 
 
 

RSS 2.0