jag....

väntar på erika & siri som ska komma vilken sekund som helst!


godmorgon

godmorgonon bloggen! Vaknade för inte så länge sedan, och sitter nu och dricker te. Men har hunnit med en promenix med hundarna.  Inte lika kallt idag vilket är himla skönt tycker jag. Jag hatar verkligen att frysa, och det gör jag typ hela tiden så. Men nu tänkte jag ta en dusch och fräscha till mig, och ha inpackning och såna saker. Sen på eftermiddagen kommer tvåkompisar hit.

vi hörs senare!

coolbild-erika


en snygg bild på erika från idag

kamera

fick ju en ny kamera i julklapp. men dagen efter gick den sönder när min bror (råkade) kasta en kudde på den så hela skärmen sprack. Men igår hade pappa åkt in och fixat en ny, och mycket bättre.  Den funkar verkligen super tycker jag. Fast en sak som är lite jobbig är att när man ska ta porträtt en inställning alltså, så typ glittrar huden. Som kolla här är en helt oredigerade bild. Fast det syntes tyo inte här men ändå.


new moon- igen

Hemkommen från bion. Och jag älskar den bara ännu mer!
Och vet ni det är faktiskt bara 9 års skillnad mellan Robert och mej så vi kan ju gifta oss ändå :D haha, in my dreams ;)



fotosession


ny blogg

hej nya bloggen!
Sitter nu hos Erika som Amanda håller på och sminkar vi har lite fotosecsion, och fixar bildar till Erikas header. Amanda sminkar ögonen och jag fixar läppar och hår. Sen fotar Amanda och jag tar lite bakom kulisserna foton. hehe :)  skit coolt blire! hennes blogg heter annnaerika.blogg.se så kika in där.

Som ni ser har jag fixat en ny blogg. Så tänkte pröva lite här får vi se hur det går. Iafall ikväll så ska jag se New moon igen :D jag älskar verkligen den, så sjukt bra! Denna gång blir det med the family och kusinen. så det blir toppen. Nu ska vi fortsätta här. Denna gången blir det rocktema med sotade ögon. Är påväg att ladda in lite bilder från right now, så dom kommer när som helst. ni får en bild medans ni väntar.
see ya!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0