plugg

pluggar no,spelar bouble trouble och packar. det var allt för mig-



hatar no, det är mitt hat ämne nummer ett!

framtidspiloterna

sitter i skolan med framtids piloterna. det är fett tråkigt, fast helt okejnu för vi är typ klara såsitter och spelar jakten på den stora nöten. och jag och erika sitter och kollar på patrik 1,5 den suuuuuuuuuger balle! men det vard en enda hon gade på sin dator. ajaa nu ska jag fortsätta "jobba" här, hejsvejs

tisdag

tjao
ingen träning idag heller, fortfarande snurrig. och sm om en vecka ju, lite panikit!
idag är det fetttisdagen, i (L) semlor, ska äta det snart. muuuums. åt det igår också och i förrgår. oppss inte bra där. menmen det är juuu så himlans gott. nu tänkte jag fortsatte kolla på nått dåligt b program här.
sarionada suckers


LAN@myPlacEe

tja vi lanar...



facebook

TIDIGT

godmorgon, vaknade 7 idag på en lärdag????!!!! av att jag var hade ont ihasen, så blir ingen tävling idag men kanske åker in och tittar. Vet inte riktigt vad jg ska göra idag ser ut att bli en rätt trist lördag. Måste iafall vara hemma ikväll för min kusin har kommit hit från stockholm och vi ska typ fira hon för att hon fyller år ! Nu tänkte jag fortsätta kolla på filmen jag satte på här så, adios!

vilket party


sodiiiiiasen oc jag har party här hemma vill ni joina???????

fredag


ungefär så här känner jag just nu. har ju bara legat hemma och tråkat i två dagar nu, bläääääääääää! jag vill hitta på nått kul!!!!! och inte kan jag tävla imor  heller för har fortfarande liteont  ihalsen fortfarande så då vet jag inte heller vad jag ska göra! sitter och prata med jullan på msn nu och vi sjölvömkar oss för att vi har så tråååååkigt. det var allt för mig. tack och hej!

sjuk

sjukling idag har nyss kollat på harry potter och den flammande bägaren, ska leta efter en ny film att se nu. orkar inte blogga, så byeee


Erika 15

hej tänkte skriva ett snabbt inlägg! Idag fyller erika 15 ! välkomen i klubben älskling :D haha. Nu sitter jag och pluggar och koillar p nått kul program på tv, typ vinterspelen eller nått heter det. Vi har iafall engelska prov imorn så måstre fortsätta med pluggandet här. Igår hade vi frilifsdah, det var kul. Åkte slalom i källviken, hinner inte lägga upp några bilder/filmer så ni får kolla på annnaerika.blogg.se eller juliiaadlofsson.blogg.se :) NU måste jag fortsätta här så vi hörs!

(och här hade jag tänkte lägga upp en gullig bild på erika men det funkar inte, nått error)

uppe med tuppen

godmorgon, är uppe tidigt idag. Idag blir det källviken, vi ska vara där nio så jag åker först hem till Erika sen får vi skjuts av hennes pappa dit. Nu hade jag tänkt äta lite frullllllle fast jag hatar faktiskt frukost, tycker det är så himla äckligt. Men ska väll trycka i mig någonting iafall.

hahah

254fdsd

Nu sitter jag och laddar in låter på min nya ipod. Min förra blev ju snodd efter att jag haft den i tre dagar, men det är ju britsarvsskolan vi snackar om såå. Man blir bara så trött på folk som förstör för andra. Var ju inte bara min ipod som blev snodd utan hela min väska med busskort, smink, plånbok träningsgrejer skor och grejs. inte kul det,
Men iaf så har vi frilufsdag imorgon, och jag ska åka i kllviken. Funderar p åatt åka snowboard är så jäkla sugen på det så jag var borta och hämta den idag men vi får se. Nu tänkte jag se klart på en film här och sen fixa lite till imorn. vi hörs



två photobooth bilder från igår

.....


så nu har jag lagt in bilderna i datorn, så här kommer några från gårdegen.
















erika sofia

Hej här kommer lite bilder från när jag och Erika hade lite förfest innan dom andra kom, hahha.





Och dom här kläderna orkade vi ha på oss i ungefär hmmm.. 5 minuter, heheh. Sen bytte vi om till mjukiskläder/slalomstrumpor ;)



tjao

nu tänkte jag slita mig från pluggandet och ta en promenix med hundara, bilder kommer senare :)


gotten tagen

godmorgon, nu har tjejerna åkt hem och jag sitter och pluggar. Vi hade superkul igår och åt massa gott och så. Vi kollade även på barnhemmet det var helt ok. Fick även massa fina presenter en super fin ring massa trosor, hydracolor, silkesdroppar, en sminväska och bästa av alllt en kondom :D hahah och siri hade skrivit värsta bra rimmet till. heheh men här f¨r ni lite bilder på grejerna :) och några webbkamera bilder från igår kommer mer senare.








partaj

Hej längesen sist. Förlåt som alltid.
Men nu har iallafall brudarna kommit hit. Och vi sitter nu och drickr för drink och väntar på Siri, Amanda och Amelie. Idag har jag och Erika tävlat friidrott, det gick dåligt. Sen åkte och handlade och sen hem hit. Så i kväll ska vi ha lite partaj här för jag och Erika har/fyller år :D Och sen sover dom här.




hahaha sött erika

RSS 2.0