hej

hej jag är pigg och vill inte sova men vet att jag inte kommer orka ta mej upp imorgon för jag behöver 8timarrs sömn! imorgon är det hästlov. kul! jag ska till väsrkusten försten sen sthlm och hälse på arviddd och se panoramal activity 2 tror jag, hoppas jag! så vad ska ni göra alla bloggläsare? hmm nu ska jag läsa att jätte bra bok den rekomenderas verkligen den heter klara andersson hästägare och den är jätte bra! och juste imorn ska vi ha bakprov och baka bullar och jag kan INTE baka bullar. jag fobi för att kavla och hatar att ta i mjöl. hmmmm hur ska detta gå?

och tänkte ladda upp massa roliga bilder med funka inte. godnatt.

cornelius wresvik

hellu alla miljontasl läsare,jag är tröttt!  jag sitter och låtsas att jag plugggar judendom och isalma och lyssnar på carnelius wresvik, GRYMT!. men egentligen äter jag godis dricker cola blandat med c vitamin och kaffe för att bli pigg, plågar min hund och töntar mej vid kameran. men jag är verkligen urkass på att skriva så ni får några söta bilder istället



stackars hund.....

försöker härma gumman på bilden

försöker se söt ut

leker biff. HEJDÅ

lodjsfjnreb

helluuuu jag sitter hät i mörkret och fick plötsligt ett sånt himla blogg sug!!! s¨kag var tvungen att bloggA, amanda och julia sover i doffn här bredvud mej och lina och hanna i sängen och amanda är vaken tror jag eller vänta.....
nej hon sov :( så jag är helt ensam och är superpigg men nu orkar jag inte skriva mer.
jag skulle visa min överenergi...

men nu ska jag väcka alla så dom blir sura på mejjj mohahahahahahha

och så här pigg är jag egentligen......

sickkk

hej jag är sjuk..... så sitter och kollar på harry potter och hemlighetens kammare, haha kul va.... kolla nyss på familjen jones den va skum.
har tråkigt, hela min hals är uppsvullen kan typ inte äta och jag är hungrig, synd om mje va??
måste bara säga visst är jag duktig på att updatera men ärligt fattar jag inte hur alla orkar blogga hela tiden..
ajaa nu ska juag fortsätta kolla på harry potter det ör så  grymt spännande...... och roa mej i webbcamen....

och shit jag har besöks rekord 21 stycken helt amasing, men jag tycker det börjar bkli lite för mycket pinsamt ju jag som bara tror att typ 3 läser min blogg så sluta läs!!!!!



söta kanintänder...
och juste jag var hops tandläkarn imorse och tjatade om att jag vill fixa min framtänder men nejjjjjjj dom var tydligen för fina????? Hallååå?????? helt sneaaaaaaaaa men dom sa att de va charmit??? ÖÖÖÖHHH????? hahah

statestiken bara ökar

hej ALLLA läsare! såg att jag hade tre läsare så kände att jag måste uppdatera och såå lovade jag ju maja att uppdater och det var ju ett "litet" tag sen sist. heeeeeeeeeeehehehe.............
har praoat på expressen hela veckan det var superkul har fått brad pitt, coolt va??? nej det har jag inhte men nästan. och så har jag varit på skolsm i helogen det var suppppperkul!!!!!!!!
orkar inte skriva om det så läs på juliiaadolfsson.blogg.se, hannapetronella.blogg.se eller amelieekstrom.blogg.se fast antagligen så är det ni som är mina tre läsare men ni kan ju ändå kika in ;)))) jzag blev iafall ejgodkänd idag men det gjorde inget för jag vann sopurten :D och igår var jag ute i en timme för jag var ghelt lost men det var fin natur iafall så den sprang jag och kollade på/ kanske därför jag sprang HELT fel)
nu kollar jag film sjka och lägga mej nu, hhaha klockan är tyå halv nio men jag är trööttt! har sovit på ett hårt gymnastiksdal golv i två nätter och jag arvid och julia har typ delat på 1kvadratmeter att sova på såå.
jagv vill inte till skolan imorn!!!!
godnatt ALLA kära läsare i love you!! fortsätt läs min blogg ligger 2890135 på topplistan, bra va? och mitt mål i år är att ligga topp tio så LÄÄÄÄÄÄÄÄS!
älskar er mina läsare och vi ses vell om ett år. CIAOOOOOAOOSIOAII


mina gulliga höns från vänster: Francis, Daisy, , HönaBöna, Pulla,Mullan, Vithöna, Höna, Höna som är vit och Sofias egna höna.


mina fina släkt på dop i sommras.


ÄLSKAD KONFA! JAG VILL TILLBAKA


vill ha gröna gräsmattor och träd!!!



och mysiga kvällar vid stranden!!!


mys!!


sommar 09 amelies fäbod! härliga minnen!




jag och amelie goes fjårtisar! ushhh men dat här var typ 10år sen då!
tur att bara tre stycken läser min blogg haha



sötnosar för ett tag sedan


jag och lilllaa tomlee för några år sen



söta jag och amanda för 20 år sedan.
 nu orkar jag faktiskt inte mer men viisst har jag variot duktig! vill lägga upp massa snygga bilder men kolla på mina kompisars bloggar och facebooooooooookk!!!!!!!!!!
hasta la vista
juste amandatalavaaralind.blogg.se vet ej om jag stava rätt men SKITBRA BLOGG IAFALL!!!!!!!!!

RSS 2.0