tje

Tänkte uppdatera en gång till när jag ändå är inne! haha, iafall så tänkte jag ge lite filmtips på några favorit filmer jag nyligen sett.
Forever strong
En väldigt bra film, som handlar om en rugby spelare som sätts i ett ungdomsfängelse.
Extra plus är ett Sean Faris som är en mycket stilig ung man, är huvudrollen!'

 

 

Crazy Stupid love

Rolig romatisk film, med min favorit skådespelare Ryan Gosling!

 

Definitly, maybe

Smågullig halv bra film!




Nu ska jag lägga mig och läsa Ondskan som vi har i läxa att läsa på svenskan! Men den är så jäkla hemsk så vill inte läsa den!


mi familia

Hittade en fin bild på min familj för ca 2-3 år sedan.

min helg

hej, denna helg har varit bra. I fredags var jag på fest i sundborn, det var mycket skoj men det slutade med att polisen kom och evakuerade alla så vi åkte hem rätt tidigt då. Igår krattade jag några löv på dagen och var sedan hos min kusiner på middag och efter det åkte jag och viktor in till stan och träffade några och gick sedan upp på regementet på fest. Det var väldigt kul för fick träffa många saknade vänner som jag saknat! Kvällen slutade med Mcdonalds glasss och natt bussen hem. Erika och Amanda har sovit hos mig båda dagarna, väldigt mysigt! haha var ifall sjkut trött igår och både jag, Amanda, Viktor och Erika somnade på bussen hem men som tur var vaknade vi innan vi skulle gå av.
Måste även tillägna Amanda ett pris för klumpighet då hon tappade sin andra iphone i toan. ( Hon tappade den första också i toan så hon fick köoa en ny) Som tur var funka den någorlunda bra bortsett från att högtalarna inte funkar, touchen fugerar inte och skärmen är helt svart!
Nu sitter jag och pluggar ch dricker min andra kaffe latte för dagen! Mycket gott, myket enkelt, ta bara ett halv glas latte mjölk( vanlig funkar också) ett tryck på expresso maskinen och seda voula! ( vet ej hur de stavas)
Ikväll vill jag gå på bio men får se hur det blir med den saken. Se you lter aligator!

blev tvungen...

Blev tvungen att göra ett nytt inlägg eftersom nä man kommer in på min blogg ser man en ful bild på ett fult buddha skåp, så de ser ut som man kommit till en turksik möbelaffärs hemsida, eller nåttt??
Aja har kollat på vampire diaries avsnitt 5 säsong 2 idag, åhhh de är så jävla bra! måste nog säga att de är bästa serien slår nog OTH och true blood och OC (som var mina tidigare favvoserier) med en hästlängd!
Kollar nu på crazy, stupid, love sket i plugget idag för ville bara se en film o slappa lite. Tagga morgon träning 7.50 imorgon, med 1h skivstång!!!! nejjj....... döda mig. godnatt.
massa blandade random bilder som vanligt då, har ingen ordning alls på bilderna på datorn så..
hahhaha söttttttt..... min lillebroder o jag
har fakytiskt varit barnvakt idag btw!! måste säga att jag är en väldigt bra barnvakt! alttså seriöst jag är det. barnen loves me.
haha en annan gång jag var barnvakt åt hannna men somnade jsälv.. hah bra barnvakt

hantverk

hhhheeeejjjj älskade bloggggg. har fått väldigt mycket klagomål från mina fans att uppdatera mer men har inte så mycekt tid då mitt schema är väldigt hektiskt! mitt liv just nu ser ut: tränig, skola,  plugga...... kul va! njaaa är lite tpl på alllt just nu. Idag har in pappa fyllt år, GRATTTTTIS min kära fader, han fick en väldigt fin present av mig, ett tallrikskåps gjrt av ekträ från granen på vår tomt som jag högg ner i sommras. Tog ett tag att bli klar med skåpet och hr hållt på i över 1år nu men här är resultatet:

mycket nöjd!

RSS 2.0