fjällen

Sitter nu i bilen på väg till backen. Det spöregnar ute!?? I fjällen I februari?? man bahhh: WTF!!! Ajaa bara artt bita ihop och va posssitiv som min mor brukar säga.
Annars har jag de iafall riktigt göttttt här uppe och det är så jävla skönt med lov!!!
(går fortfarande inte att ladda upp bilder från moilen)


SM

Sitter i bilen på väg till sm nu och idag är det längd som står på schemat! Ska bli skoj och är faktiskt inte så nervös. Fast bryr mig inte så mycket om längd så det är nog därför! Inorn är de häck och då kommmmer jag döööö av nervöshet!!! Vi har fått nya tävlingadräkter ocksåå :):)
SPORTLOV BTW!!!!! :D::::D
Så j******vla skönt! Har nog aldrig behövt ett lov så mycket som detta! Känner mig helt utbränd av all skola/träning. Lovet ska iafall spenderad i fjällen men familjen plus en annan familj ska bli super skööönt!Här får ni en fin bild på hur jag ser ut när jag hoppar längd! Hahah ser verkligen ut som jag tar i allt var jag st och är nära att skita på mej! (funka inte :@@@@ )
Pussssss


Fuläckeldag

Idag Var en fuläckel dag. Nu har jag tränat sista passet innan sm, ihjjjjhhh är liite nervös.! Är påväg hem. Ska äta
Mat. Jag är hungrig. Jag suger på att blogga. Här kommer lite bilder från
Min fuläckeldag


Morgonträning

Sitter just nu i hallen och vilar mellan häck loppen! Tränade helt själv idag, skeet tråkigt fast kan faktiskt va skönt då mm inte är världens socialaste och piggaste en tidig morgon som denna! Nu skalll jag springa här så, have a Nice dayy!


tröttttt

Är satans tröttt efter gårdagens bravader så dagen spenderas i sängen med plugg och lite filtittande. Kollar just nu på the tree of life vilket är den sämsta filmen man akn kolla på ifall man vill bli piggggg.
image description

lördag

Idag är det lördag, wiiiiieeeeeeeeeeeeeeejjj! ikväll väntas parteyyyy, ska snart in till staden mmed mor min sen möta upp amanda och erika!




såg lite efterbliven ut på dennna bild

tjjeeee

helgen var greeaaaat! Hade födelsedagsfest på fredagen som var mycket skoj sedan tävlade jag på söndagen och det gick super bra! Persade och vann plus att jag klättrade två placeringar på sverigetoppen så nu liggger jag treaa :D weiiiiiiiiiiii! Jag och löken åkte ner till stockholm och vi kom etta och två på häcken, och gjorde falun lite stolta! hihih men de va trevligt

Här kommer en liten video ifrån finalen! Jag och erika är dom två svarta i mitten och jag är den fjärde längst bort. okej fin förklaring däe kände jag.


söndag

Tävlande igår, är icke nöjd med resultatet........ häcken kändes jätte dåligt hela lopppet men kamma hem guldet så det var ju bra (YYY))) alltid roligt att vinnna. höjden gick dåligt! Kvällen spenderades här hemmma med mina bästisar. Löken och amanda sov över och vi var nyss ute på en promenix med dogsen sedan tog de bussen hem.
Denna dag skall spenderas som alla andra söndagar. pluggggggg weiiijjj
Så nu skall jag återgå tilll det, PUSSSS







RSS 2.0