Sovtime

Ligger nu i min säng och kollar på 90210 snart skall jag sova. Sovmorgon till tio imorgon skönt! Har även matte prov imorgon.....
Längtar tills på fredag för då mer jag Amanda Amelie och Hanna till Hallsberg och hälsar på Julia och Hanna! Ska bli mycket roligt!!!
Nu ska jag läsa lite i Sam boken plus mön som hatar kvinnor innan jag somnar!


Skridskor

Vi åkte lite skridskor idag på idrotten, s här såg de ut


Juste

Kommer ni ihåg den hjärtformade vatten pölen? Tänkte ladda upp den nu när de för en gång skull går att lägga upp bilder


I'm sooo sad

Som ni såg i rubriken så är jag ledsen. Såg nyss klart sista avsnittet av bron på svt och blev skioiiiiiiiit sur för August dog!!!! kan även tipsa er om att se det, de är en svensk/dansk kriminal serie som är så jävla bra och spännande! Finns på svtplay nu eftersom sista avsnittet på tv gick idag.

Sökte på ledsna människor för att visa hur jag kände just i det ögonblicket August dog. Detta var resultatet.


Filmmys

ligger nu i soffan helt utslagen efter en fet måltid och kollar på the help! Heter även niceville. Var även ute med hundarna nyss i regnet och hittade en fin vattenpöl. så jag tog kort på den, fin va? Hjärtformad och allt. Tror det var ett budskap från Gud eller nått :):):):)

Går inte att lägga upp bilden kust nu försöker senare


filmmys

ligger nu i soffan helt utslagen efter en fet måltid och kollar på the help! Heter även niceville. Var även ute med hundarna nyss i regnet och hittade en fin vattenpöl. så jag tog kort på den, fin va? Hjärtformad och allt. Tror det var ett budskap från Gud eller nått :):):):)


frukost på sängen


hej

ligger i sängen och väntar på viktor som lagar frukost och ska servera ej med frukost på sängen! haha schyst breee! ibland så. Min madre och padre är i stockjholm på spa och har vart de hela helgen så vi har varit själva. suuuper skönt! Noel min kusin sov även här igår! Idag ska jag bara chillla järnet och plugga lite matte. Ska även läsa lite, håller på med Flickan som lekte med elden väldigt späänande! ska även fortsäta kolla på 90210 och några filmer jag har laddat ner!

Breaking dawn

Såg breaking dawn igår och den va så jävla bra!!!!!


hej bloggen.

skrev nyss ett inlägg tillägnat olle och lök som tvinga mej att blogga. men de försvann så de ser jag som ett tecken från gud. hejdå går inte att lägga up bilder JÄ>vLA CPPPP BLOGG:SEE!!£##@::::@@@@!

Test


Hej

Kan inte sova igen :( är superduperpigg och klockan står på sex imorgon för morgon träning... ligger och lyssnar på min sova spellista och söker på sov knep på Google. Önska mig lycka till.

Slänger in en bild på min kära klass, ser dock inte särskilt fin ut men tycker det är väldigt svårt att bli fin på
skolfoton.


Arghh varför kan man inte lägga upp bilder??????!!!!


utslagen

tje ligger helt utslagen på sängen nu för var nyss ute och sprang. Det var jätte mysigt, jag och mamma sprang längst havet fast vi körde inte tillsammans för jag körde lite intervaller. Gick bra förutom att jag spydde upp en popcorn påse som jag tryckt i mig helt själv innan. Okej kanske för mycket information. Haha har även pluggat idag... snart ska vi käka idag står rödspätta och cheescake på menyn! Gött! lägger upp lite bilder som jag tog efter vi sprungit :)
Btw visst är jag duktig på att blogga?! tror de var bra för mej när blogg.se gjorde en app är för slö för att orka logga in på datorn.

Kan inte ladda upp nå jävla bilder....


godnatt

Hej, somnade efter förra inlägget därför de ute kom fler. Haha
Är nu på västkusten och ligger på vinden med mina två bröder och ska sova. De är inte så hemskt som de låter. Har också min lilla bebis som ligger som en korv mellan mina ben i sin vanliga sov ställning. Hon drömmer mardrömmar så hon rycker i hela kroppen. Jättemysigt! Haha om ni inte fattar vem min bebis var så är det bonzy min hund. Såg nyss Marley and me och den var jätte bra, men så himla sorglig! Och det sorgligast jag vet är när hundar dör eller skadar sig i filmer. Men efter den filmen blev iallafall väldigt kärleksfull mot bonzy! hihi och soda men hon ligger i mamma och pappas säng. Okej kul att läsa om mina hundar haha.

Idag har vi varit och shoppat lite, finns ju inte så mycket affärer öppna här men köpte en träningströja, ett tränigslinne, trosor och en piké ifall. Sen har vi ätit hummer men tycker inte om de så mycket! Nu ska jag försöka sova ifall. Lägger upp lite söta bilder på mina älskad hundar eftersom detta inlägg handlade mest om dom.
Godnatt


Kan fortfarande inte soca

Kan fortfarande inte sova. Hihih men har ju nyss kommit på att jag kan mobil blogga så nu tänkte jag göra lite inlägg.

Så detta är alltså ett inlägg men kommer fler snart :-) btw provade Erika metod men vem fan sa att en smärta stor som en igelkott skullle genomborra min skalle. Nej tack för den bitch! Jag gav upp.


Kan inte sova

hejsan kära läsaren. Ligger just nu i sängen och försöker sova vilket jag gjort ett väldigt tag nu. Men kan inte :( antar att jag vänt på dygnet.. gick lixom och la mej typ elva för att jag ska upp tidigt imorgon och fara till västkusten. Så har ni några bra tips på att somna? :) brukar va ganska bra på det för har många knep, nu tex att räkna ner från 100 till 0. Brukar alltid funka men inte idag.. Gjorde det till och med på sex olika språk, svenska, spanska, finska, norska, engelska och småländska. Sen har jag även tänkt på hoppande får men de funka inte heller. Känner att detta inlägg är otroligt roligt och givande. Men har liksom gett upp mina sov försök nu så ligger bara och väntar på att bli trött.

Som sagt ska jag till the west coas imorgon, vi brukar åka dit varje höst och ibland sommarn med familjen. Ser faktiskt fram imorn det ska bli skönt! Men lite tråkigt att vara borta i helgen hade varit roligt att vara hemma!! ajaa nu ska jag prova en ny övning som Erika nyss tipsa mig om! Dunka huvudet i elementet tills du känner mörkret omsluta dej, tror denna kan funka :-) godnatt på er!


RSS 2.0