MYSER MED BONZY

Har haft en trevlig kväll med far min. Åt min favoorätt club sandwish och kollade på nyaste svensson, svensson. Den var lite små kul. Nu ligger jag och myser med en död hund.



OLD TIMES


 





SMOOOTHIE

Denna helg är endast jag och pappa hemma så ikväll ska jag vara hemma och hålla han sällskap. har även varit en duktig dotter idag. Gjorde nyss smoothiesar till oss och nu sitter  jag och pluggar framför desperata husfruar.


LÖrdag

Hejsaaaannnn :D:D::D:D Hade sleeepover med Amanda och löken igår. Suuupermys som vanligt dårå! Vi gjorde fuktspett och kollade på film. Såg the Vow som jag verkligen sett fram emot att se men den avr en stoooor besvikelse!! Om man säger såhär, trailern var bättre än själva filmen.




VAD JAG OCH MINA VÄNNER ÄGNAR OSS ÅT


bajssss

Som ni märkt går inte pluggandet särskilt bra. Har försökt bilda lite fina sommriga inlögg men har inte direkt lyckats. Nu kollar jag på film. Imorgon är veckans näst bästa dag hurreeej för de


ITALIANO



UN VERANONOCHE






HEJ

Hejsan bloggggääään! Idag har varit en bra dag. Tror det funkade att gå och lägga sig tidigt asså för har inte varit så jäkla tröttttt (YYYYYY))))) tummen upp ska det där föreställa. Nu ska jag skriva på mitt muntliga nationella i svenska. Årets tema var relationer och då tänker man ju att man ska prata lite djup och kärleksfullt om relationen till sin, bror, mamma, hund, pojkvän eller nått annat gulligt. Men inte jag, jag har valt kommunikationens betydelse för relationer. haha. så kall är jag. Nä men är inte så bra på att vara djup och känslosam, inte inför hela klassen speciellt dårå.



såhär trötttt är jag inte

Onsdag

Har försovit mig varje dag denna vecka.... Kan va för att jag kört morgonträning varje dag men är så jäkla tröttttt hela tiden. Denna vecka har jag och erika en ful vecka så vi har varit äckliga och fula hela tiden. Så har likso mgott upp tjugominuter innan jag ska åka fettt skönt änp. inte med mening men ändå haha.Okej kände att de där blev lite osammanhängande. Aja orkar inte skriva om det. Men funderar på att ta en findag imorgon för man mår inge bra nr man är ful. haha. Kollar iafall på Greys nu. Efter det ska jag bums i säng för i natt ska jag sova minst 8 timmar så jag inte är en zooombie imorgon.Juste gick på stan med löken idag. Köpte lite fina sommargrejs och fikade med amadna, lök och hb. Vi planerade vår sommar hihih Pusss och kram


såhär glad och brun vill jag vara

SKALL SOVA

Någon mer än jag som varit sjukt trött idag?!?? Har gått och gäspat hela dagen och kom knappt upp i sängen i morse. Och nu har jag kommit på varför. Det är för att vi ställde om klockan igår. Så då vet ni de. Ikvll hade jag tänkt plugga ekonomi men hade glömde böckerna i skolan så har sett två filmer istället. Såg dessa och tyckte båda var bra och se värda. Dock var like crazy lite seg så för er som gillar action och inte romatik borde inte se den.

BOYFRIEND

Lyssna precis på Justin Biebers nya låt Boyfriend och blev fetttttt besviken!! Vet inte kankse börjar komma över min I LOVE JUSTIN BIEBER <3333333333 period!! fast neee inte riktigt. Han är ju söt på bilden iafall. Här är den iafallefallll.


gutenmorgen

Ligger och pussar på Bonzy, snart skall jag släpa mig upp ur sängen och ta mig ut i det fina värdet! Idag har jag tusen saker att göra.. Plugga, städa rummet, äta våfflor, springa, kolla på serier, ... okej kom inte på nåttt mer men ändåååååå.





godnatt

Måste bara säga att visst är jag fett aktiv?! satsar ju på en karriär som storbloggare för att slippa jobba.
Iafall så var båda filmerna rätt sega och inte särskilts braa. Nu ska jag sova, först ska jag fortsätt läsa på the hunger games bok tre och kolla på någon serieee :) indra ligger på golvet och snarkar som en jävla gris vilket är otroligt störande, funderar på att kasta ut henne fast näää så hjärtlös är jag inte. Imorgon är det våffeldagen,'. Då ska jag äta semlor. Godnatt

En bild från Clash of nations idag, det var så sjuuukt härligt och varmt (y)


LOVELY














FILMTIME

Nu blir det filmmys med la familia. Skall se dessa filmer.



chilllar med Indraaa


några bilder från gårdagen


godmorgon

Tjenixen. Nu har jag och Amanda vaknat upp här hemma och ska dra oss mot staden för clash of nations. Vi var ute i Toftbyn i nån liten bystuga igår och det var vällll inte så riktigt värdensroligaste party men jag hade rätt kul iafalll.


studiedag

Idag är det studiedag. Asskönt! Gick upp halv 7 ändå... haha för var tvungen att skriva klart en uppsats men nu är den inskickad iafalll! :dddd Jag ska ta 10 bussen till kupolen och shoppa lite sedan ska jag träna och ikväll blir det lite partajjj. Sen imorgon ska vi på clash of nations. Blir nog en bra helg det här! :):):)





HUNGER SPELEN

Var ju på smygpremiären av The hunger games igår och måste bara säga att den var riktigt bra! Ni vet när man läst böckerna och sen ser filmen så brukar man ju allltid bli besviken, typ att dom tagit bort viktiga scener osv. Men den var verkligen exakt så man hade förreställt sig den när man läste boken. Och dom hade fått med allting viktigt också så den var suuuper verkligen! Näääästan lika bra som boken till och med. Så se den gott folk!!! Och läs böckerna för den delen också. Har läst dem på engelska och det kan rekommenderas för då tränar du ju engelska samtidigt, plus att vissa ord som översättt låter helt fel och löjliga enligt mejjj.


skolan

Nu ska jag rusa till busssen. Såhär ser jag ut idag


BRA DAG

Idag är jag glad!! :D För ikväll ska jag på förhandspremiär på the hunger games med Amadnda och Hanna! Kommer bli grymt, har längtat super mycket efter filmen för böckerna är sååååå jävla bra!! vilken nörd jag låter som. fast är ju rätt nördig så kan ju va därför.


ÄCKLIGT

Har byggt en koja runt mig och datorn och höjt volymen i headsettet för att försöka ignonera det som händer runt mig. Viktor sitter nämligen och klipper sina äckliga tånaglar cirkus 40cm från mig!!! USCHHHH är inte det de äckligaste som finns? haha okej tycker faktiskt lite synd om er som jag delade denna information om men aja det är mer synd om mig.


mmmmm

Sitter som typ alla andra kvällar och pluuuuuggar. . . . . helt sjukt hur mycket tid skolan tar egentligen. Borde det inte räcka med att vara i skolan fem timmar varje dag?? nääää då måste man spendera ytterligare  hela sin lediga tid sittandes framför en dator och skriva uppsatser! Ungdomen var mycket bättre på min tid. Då fanns inga datorer och man var tvungen att skriva för hand. myyycket bättre.
Imorgon skall jag till tandläkaren och få tandställning :D:D::D:D::D viiiiiiiiiiiii
fast nä. april april osv det var ett skämt. kul va? hann ni tänka ÅH FYFAN VA FÖRJÄVLIGT FUL HON SKULLE SE UT I DE?
sedan har jag även utvecklingssamtal. . . . . . Nu ska jag kolla på pretty little liars. adios

'
en vinter dag

försöker undvika att plugga

Har därför gjort allt möjligt onödigt bara för att inte plugga!!!!!! brukar ju va så tyvärrr.... har bland annat tasgit en miljard photo both bilder och spelat in sångvideos när jag sjunger falskt. nu äre mat. shoooo

OMGGGG visar ena bhbandet, porrigt :SSS

försöker mig på en slängkysss (fiiiint att man ser min baksida (eller vad man ska säga) i spegel )

barnvakt

Sitter i min säng och käkar mellis ocg pluggar! Nu kom lilllla David på besök också :-)


filmer



Några bra filmer! Dom som jag tyckte var absolut bäst och är mest värda att se av dem är Extremely loud and incredibly close, Warrior, The rum diary, Drive, In time och The Double! Men alla är braaaaaaa


extremely loud and incredibly close

Ligger och gråter lite till Extremely loud and incredibly close så min ansiktsmålen har smetat ut sig över hela ansktiktet. Gårdagen var super mys med gott sällskap och braiga filmer. Dagen spenderades på skidspelen även idag, har målat flaggor på stackars småbarn hela dagen. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen kasnke få lite plugg gjort om jag är dukitg.

aah såhär fin ser jag ut just nu med färg i hela fejjjan


Någrabilder från gårdagen






fredag

Tack gud för fredag! körde på en hemma kväll ikväll och de ska bli så förjävligt skööönt! Har lagt mig i sängen med Bonzy och liggger väligt skönt här så tänkte stanna här resten av kvällen. l Kanske orkar mig upp för att hämta lite godis. hihihi :):)
Imorgon kanske de blir skidspelen. pussssss


tjo

sitter och borstar tänderna och sa snart till skolan! Vi hade sovmorgon idag också. eller aah vi har det varje dag förutom fredag faktiskt bara att jag brukar träna morgon. sjuuuukt varmt ute idag och inne också för den delen håller på och lökar sönder!!!!!!!! idag står matteprov på schemat önska mig lycka till!! TACK :):):)


idag är det onsdag

hallojjjjjjjjjjj. sitter och pluggar matte går dock inte eftersom viktor står och sjunger otroligt STÖRANDE och FALSKT bakom mig. han kan inte ens texten. såååå jävla irrrrrriterande!!!!!! sånt tycker jag är väldigt störande. personer som inte kan sjunga, som sjunger fult, falskt är tondöva och inte kan texten! Lixom hur svårt kan de va??????????
(Och för er som inte har hört mig sjunga så var det där ett skämt eftersom allt det där stämmer in på mig.......tyvärr :(((::((() Fast tycker fortfarande det är grymt störande!!!!!!
ni får en webbbbbild


nattiiii

morgonträning imorgon. bläääää men tänkte få eftermidGen ledig för plugg då vi har matteprov på torsdag. viss är jag duktig och organizerad? nu ska jag kolla klart på greys avsnittet sen läsa lite i min uuuurtråkiga bok leffe tvingat på mig. TRollkarlen från Lubin heter den, den suger pung så läs den inte. godnatttt.
bjuder på två bilder på sommarn när man var brun och fräscccchhhhhh. nu är man bara blek och äcklig USCHHHH. tur att vi åker till spanien om 44 dager wiiiieeeeee


sovdags

sovdags. ja klockan är 20.55 och jag halv sover framför greys känns ju braaaaaaaaaaaaaaa. visst har jag varit otroligt duktig på att blogga idag, satsar ju på att kunna livnära mig på min blogg. Inte långt kvar alltsåååå!!!! nä men godnatt då.


fjortispic i min fula antika spegel hih

PL

åh kollade igenom amandas blogg och hitta massa härliga bilder från peace and love. fyyytusan va jag längtar


'






bbbbbarcelona

Nu har jag lyckats lägga pver alla bilder, hitta masssa gamla jag glömt bort. Hr kommer några från träningslägret i Barcelona förra våren













skogspromenixxx

Är ute i skogen med hundarna nuuu skithärligt väder så tog en riktig långtur dock är det svinhalt så har gjort några jävligt fula vurpor, tur att ingen ser mej hihihiii här kommer några bilder från nu


Hemmadag

Missa bussen och var inte så pigg imorse så körde en hemmadag med massa plugg! Hittade mina gamla dator under massa böcker oc fick igång den så håller nu på oc laddar över massa gamla bilder från den till den nyaaaa! skall snart ta en promenix med dogsen i det soliga vädret, eller kanske en springtur om jag orkar. aja back to homework! Pssss


söndag

tjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. idag har jag tävlat det gick brraaaaa. vann höjd & häck och persa på 60m med suuuupermycket! :D
helgen har varit trevlig festade i fredags och hade melodifestivalmys med hannorna, löken och amanda igår. dock vannn inte min favvvvo ulrik vilket var lite surt. men röstade iafall på honom ett antal gånger så hoppas han känner mitt stödd. nu ska jag äta en av mina favoriträtter laxxxxxx.
XOOXOXO



fryser btw. därför jag har så mycket kläder på mig

frilufsdag

taggar frilufsdag i källviksbacken




tagga skola



skolan har börjat igen. wejjjjjjjjjj............ måste kuta. bussen gpårr!

RSS 2.0