SPORTLOV

 
Nu har vi sportlov. I helgen var det IJSM gick bra, persade och kom tvåa. Okej lät inte så glad över det men är svårt att uttrycka glädje i text. Är iafall glad.  I övermorgon åker jag till Italienska alperna med familjen för att åka slalom. Ska bli kul. När jag kommer hem kommer våra isländska utbyten(låter fel) hit, fast jag kan bara vara med sista dagen, vilket är bra för då ska vi ha avsutningsfest och allt innan är bara drygt. Jag är trött och orkar ej skriva. Här kommer bilder från vår resa till Island i höstas som jag borde lagt upp någon gång. puss kram godnatt

 
okej nu cp a sig datorn och vägrar lägga ut fler bilder så kan lägga till dem när de fungerar.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA

Igår var det min bästa vän Erikas 18års dag och det firades med brakfest. Jag och Sanna har ju precis fyllt år så vi bestämde oss för att ha en fest tillsammans. Det var riktigt kul och lyckat! Iafall så hade jag förberett ett litet inlägg tillägnat Erika men glömde bort att publicera det så det fr komma en dag för sent.
 
Idag fyller världens bästa vän 18 bast och det ska vi fira med dunder och brak. Erika är typ som en sån där pusselbit som vissa förälskade person brukar förklara sin soulmate med. Hon och jag passar liksom så bra ihop på nått vis. Ibland kan jag nästan bli rädd för hur lika vi tänker och tycker om saker. Hon är verkligen en sån där vän som alla borde ha, en som är så lik dig själv fast samtidigt så annorlunda, som du alltid vet finns där, kan säga vad som helst till och litar på till 100%. Vet seriöst inte vad jag skulle göra utan dig min kära lök, är så glad att jag har dig.
En liten historia om min och Erikas vänskap: Vi har känt varandra väldigt länge genom friidrotten som vi båda började på när vi var 6år. Sen blev vi allt bättre och bättre kompisar och när vi började på högstadiet blev vi best friends forever <33333333 Haha, kommer ihåg alla mornar och eftermiddagar vi spendera hemma hos dig innan och efter skola, käka mellis och töntade oss med allt konstigt vi hållde på med. ÅHH goda tider <3  Och vi har hållt ihop i vått och torrt och spenderar nu typ 90% av vår vakna tid tillsammans och det är jag mycket glad över. Du är en sån där person som man blir glad bara att umgås med, du är en riktig glädjespridare! Du är så himla bra och kan aldrig ha tråkigt när jag är med dig. Du har väldigt många bra sidor, du är alltid så stark och omtänksamma och bryr dig om andra människo! Du är världens finaste och jag är så otroligt tacksam och glad att jag har fått sån tur att han en sååå bra vän som dig. Har typ 100000 bilder på oss, men här kommer några stycken.
 



 


SANNA 18ÅR

 
 
Idag är det min kära vän Sannas tur att fylla 18. Önskar verkligen jag hade varit hemma i helgen så jag kunnat vara med och firat dig men hoppas du haft en toppendag.
 
Är väldigt glad och tacksam över att jag har Sanna, hon är en sådan fin och bra vän. Vi har känt varandra väldigt länge genom friidrotten men det var inte förens vi började på gymnasiet i samma klass som vi blev riktigt bra kompisar. Sanna är en sån vän som alla behöver, hon ställer alltid upp och finns där och bryr sig väldigt mycket om sina vänner! Sen är hon också väldigt rolig, påhittig, jättebra att prata med och man vet att hon alltid ställer upp oavsett vad. Vi passar bra ihop och hon gillar äventyr och kommer alltid på massa roligt och galet vi ska göra. Vi har alltid så himla roligt tillsammans och ser verkligen fram emot allt kul vi ska göra när vi båda är 18.Sanna är även en väldigt speciell person, vilket är bra! Haha såhär kommer en liten lista på allt som gör Sanna lite extra speciell:
  • Hon har ett väldigt äckligt partytrick, som är att blåsa bubblor av spott vilket hon då ska visa hela tiden! Måste ändå tillägga att detta blivit bättre efter många månaders tjat. Idag får alla i hennes närhet endast utstå denna hemskhet 1 gång per dag istället för 10 och det tackar vi hemskt mycket för.

  • Sanna kör stenhårt på femsekunders regeln. Eller snarare fem timmar, om hon finner något smaskigt på backen som en halväten snickers eller ett lite smutsigt tuggimi, ja då åker det rakt ner i munnen. Okej kanske inte rikitgt så illa är det men är Sanna sugen på en choklad, ja då spelar det ingen roll att det legat på backen i några timmar med stor chans att ha utsätts för hundkiss eller något liknande.

  • Sannas bordsskick kanske inte är det bästa. Kommer ihåg första måltiden i matsalen, då alla trodde Sanna hade någon sorts störning efter ha skådats hennes smått unika hållning av gaffel och kniv. Är det god mat måste hon även inta en speciell position, vilken ungefär är kutrygg så att munnen hamnar precis i höjd med maten samtidigt som hennes hand går i 40km/h mellan munnen och tallriken så att hon så fort som möjligt kan lassa in maten i munnnen. Och då ska vi inte tala om hur det ser ut när hon äter kräftor.. 
Men det är bland annat dessa saker som gör dig så bra och speciell. Du är så bra på alla sätt och en sådan härlig person och jag älskar dig massor bästa vän ♥
 
 
 


 




 

 
 
 

 
 

 

MIN ARTONDE FÖDELSEDAG

 
Igår fyllde jag 18, så är vuxen nu. Började mitt nya vuxen liv med att skriva på en ledighetsansökan helt själv :) Kändes mycket bra. Okej tillbaka till min födelsedag. Jag och Viktor blev som vanligt firade på morgonen med skönsång, presenter och lyxfrulle. Åkte sedan till skolan där jag blev ordentligt överraskad av mina kära vänner som hade satt massa ballonger på mitt skåp och gömde sig inne på toan och hoppa sen fram och sjöng och gav mig blommor, chokladbollar och en enorm burk med enbart mitt favoogodis :):) Blev superförvånad och jätteglad!! Dem är så himla bra!!! Sedan hade jag en nästan helt vanligdag i skolan innan jag åkte ner till stan med Olsson och träffa Amanda, Julia och Hanna. Vi fikade och fick även en ros och choklad av Amanda ::))) (Vi ska ha riktig present utdelning nästa Lördag för mig, Sanna och Erika eftersom vi fyller så nära.) Sedan kom även Lollan, Sanna och Erika ner så hängde på Waynes i typ 4 timmar innan jag mötte upp min broder, mina päron och min mormor för lite födelsedagsmiddag på Bichop Arms. Viktor beställde in sin första öl och spillde sedan ut hela över mig, men kvällen var trevlig ändå. Mådde dock inte så bra då jag var lite sjuk och blev sjukare under dagen.

(OBS! jag och viktor delar inte säng, men han eller jag förflyttar oss till varderas säng när vi blir väckta på morgonen för att kunna firas tillsammans)
 

 

 
 
Klockan fick jag i present, superduperfin! Fick dock inte Lamborghinin jag önskat mig :(
 
Idag började dagen med körkortsteoriprov, hade feber hosta och snuva men kämpade mig dit och fick godkänt :D YEeeeeyyyyyyyyyyYYY, så jävla fucking skönt!!!!!!!!!! Hade tänkt träna efter vilket mitt tränare strängt förbjöd mig till då han hörde min röst. Ska ju till stockholm och tävla i helgen och vill verlkligen va med så de suuuuuuger att va sjuk just nu. Ikväll blir det släktfest för att fira mig och mina två bröder då vi alla just fyllt år. Och idag spenderas dagen med dessa:


RSS 2.0