HAHAHHA

Hahahha satt och kolla igrenom erikas youtube och hitta massa gamla roliga klipp så tänkte lägga upp några!
 
En vacker låt vi skrev *HOST* till vår kompis som flyttande! haha nej vi skrev den tyvärr inte men vi sjöng, dock inte så bra.... och ingen kunde texten... haha hahaha en frilufsdag med brits i källviken och vi hoppade och tyckte vi var ascoola. hhah hade lärt mig köra baklänges och göra en 180 typ och vi baaahhh OMG WE ARE FRISTYLERS!! t HAHAHAHHAH!! okej detta tillflle var så jävla kul!! videon är astråkig men kan berätta om vad vi gjorde så blir det lite roligare. Vi var typ 14år, fjortisar och desperata för vi villd alkohol då vi var i lite kris och inte kunde få tag på någon, och detta var typ när vi skulle dricka för andra gången eller nått sånt. haha så vi klädde upp Amelie, som vi ansåg såg vuxnast ut, vi satte upp håret i knut hade på läppstift, klackskor, tantkläder osv. Sedan gick vi till en lite turkmat affär typ som ligger lite utanför stan där vi då trodde dem sålde alkohol. Först gick typ jag och Amanda in kolla runt, checka läget osv. hhahha och trodde då vi fann något som vi trodde var cider. Så vi gav order till Amelie att gå in där och köpa typ 10stycken sånna. Hon går in, alla vi står en bit bort, gömmer oss och väntar, och efter en nervös väntan kommer hon ut med en full påse. Vi blev ju lyrska och bahh OMMGGGGG MISSION COMPLETED! Lyckan var otalig tills vi efter några minuter ser att det står Frukjuice 0% alkohol med liten text på baksidan. HAHHAHAHA så jävla ägda. Hade precis lärt mig texten på en helt vers och sjöng denna låt konstant en tid efteråt. Vackert....... haha så himla kul, tror jag kan typ tonarter och ba nej feltonart!! haha och Siris kommentar på slutet.. Låter som jag är ett efterblivit barn. Denna video är lite sorgligt!! Det var när vi tog förväl av Majlinda och Siri, som är grym på att skriva dikter, skrev en farväl dikt! haha detta är då vääääldigt längesedan påväg till någon friidrottstävling. Alltså kollla mina fobbatofflor och piratbyxor(!!!!!!!!!!!)))

FILM

hej kompisar. Har fått väldigt mycket förfrågningar om att göra ett blogginlägg med filmtips eftersom jag har såååå bra filmsmak. hiiiihhiiiiihoohhheeee. nej tyvärr..... så är inte faktumet MEN haha min kompis Elin som var här över lovet sa faktiskt att hon bruka ta filmtips från min blogg och att jag hade en utomordentlig filmsmak, vilket jag typ aldrig får höra. Brukar mest vara gnäll när jag väljer film, typ DEN HÄR SUGER!! DU SUGER!!! osv. Mina vänner har nu lärt sig och låter mig aldrig välja film längre.. haha men jag tänkte ta tillfället i akt så har valt ut några filmer jag tycker är bra och inte alltför skumma.
 
 
 
Varning för kännsliga tittare! De två följande kan innehålla skrämmande filmsekvenser.

2013

Hej. Imorgon är sista dagen av ledighet innan skolan drar igång igen. Känns hemskt, men ändå lite skönt på nått sätt. Återgå till vanliga rutiner äta, plugga, träna, sova. Har haft ett väldigt bra lov så känner heller inte den normala lov ångesten över att man inte gjort ett skit. Haha har haft fullt upp varje dag. Hade dock önskat att jag pluggat lite mer, speciellt körkortsteorin som jag börjar känna lite stress för. Men äschhhh på lov tycker jag att plugg inte är prio ett. Måste även tillägga att jag hade ett toppen nyår med världens bästa vänner.
Är så tacksam att jag har er.
 
Här kommer lite blandade bilder från mitt jullov.