busigt

Idag fick jag veta någnting väldigt spännande som ingen annan vet, tänkte berätta det imorgon dårå för de behövs sägas face to face. Väldigt exalterad och glad men samtidigt ledsen....... och jag suuger på det här men i fårse imoron. hihihih

NÖDVÄNDIG FAKTA, LÄS!!!!!

gissa vad jag gör???? kollar glee. tänkte berätta allt roligt jag har hunnit med idag:
kollat 10 glee avsnitt
kollat på how do you know
ätit russin
ätit kex
ätit banan
badat
läst en bok
sytt in ett par jeans
damsugithuset
byggt ett modelflygplan
klarat ut jaken på den stora nöten
sytt en balklänning
målat huset
skrivit en bok
putsat alla glasen
lekt med photoshoop
kissat
druckit vatten
forskat om hicka och tänkte nu dela med mej lite av den fakta jag samlat på mej
Hicka beror på sammandragningar i diafragmamuskeln i mellangärdet. Det är oftast ofarligt, men kan ibland bero på någon sjukdom. Knep som kan hjälpa är att hålla andan eller dricka ett glas vatten. Kontakta din vårdcentral om hickan inte går över.
Hicka kallas även Hypernervokustiskadiafragmakon travibrationer. Men dagens ungdom orkar inte säga det så dom förkortar det till hicka. Inte ens liknande.
och samhället blir bara slöare och slöare!  Snart kommer det väll heta hick, MYCKET bättrenär jag var liten ska ni veta!
Och sist men inte minns jag har lärt mej spela två låtar på piano, halo och don't stop belivin, jag har även tränat mina skådespelar och sjung talanger.

gud vad roligt jag har

som ni märker börjar jag bli lite psykisksjuk här när inte ens bonzy vill joina mej och börjar få nt i ögonen efter atatt inta ha lämnt dator skärmen på två dar förutom tt sova.!:!::!:

hej jag är sjuk och ful och hungrig och söt och uttråkad och har kullyey och så kollar jag på film


sjukis

hejsan är även sjukis idag. det sööög ju för jag ville träffa mina vänner har inte träffat dom på fyra dagar, blir sinnessjuk här i min ensamhet med bara datorn som sällskap! tur att den finns!!! och vi har inget gott hemma heller för jag åt upp allt sånt igår....  så sitter och käkar kex och  russin, ja man tar väll vad man har. Har näsan lärt mig att spela introt på don't stop believin, den är faktiskt jäääätte svårt. trust me! kollar nu på glee käkar russin
coolt.

filmer

Eftersom jag har varit hemma och sjuk idag har jag kollat på film hela dagen, har kollat på Easy A har sett den förut men tycker den var kul så såg den igen, Stormbreaker, PUSS och August Rush, har även sett 7 GLEE avsnittt och är nu även beroende av den... också. Haha kollar på 3 serier samtidigt plus 2 på tvn, vilket liv jag har..... fast älskar filmer och serier. kollar på One tree hill fast är precis klar med alla 8 sesonger, Gossip girl, Glee, Desperate houswife och Greys anothomy. Håller också på att ladda ner OC!!!!
Jätte söt film!
Skum, seg dålig svensk film! Även fast alexander skarsgård var med.
skööön och rolig film!
Typ spy kids aktig, haha men den var braaa och alex pettyfer är snygg iafall.
Juste har även försökt lära mej spela piano idag, för jag vill bli musikalisk. Fick lite inspariation från glee och vill bli musikalisk så jag ska lära mej spela piano och gitarr och sjunga och dansa, jappppppppp tror jag åker till skolan imorn för vill träffa mina vänner. Men min hals är upppsvullen och har feber men det fixar lite glass och alvedon.

gutenmorgon

hejsan idag har vi halv studiedag men är sjuk så det var ju värdelöst. Faktiskt första gången ja är sjuk från skolan på hela det här skolåret om jag inte minnns heeeelt fel. Nu sittter jag laddar ner och kollar massa filmer och serier. Har kollat på PUSS, den var skum och dålig! Och ska kolla på Glee och I am number four, ja jätte interesting.
I natt drömde jag att jag blev tillfånga tagen i ett förintelseläger, drömmer det typ hela tiden nu, jätte läskigt men det är bara för vi håller på med det i skolan! sitter och käkar lite godglass så här till frukost.

söndag

denna söndag har varit chill! har bl.a käkat våfflor och varit in en sväng till stan med madre.
Imrgon har vi hlv studiedag så har bara en lektion, skööönt. Fast vet inte ens om jag ska gå för känner mej sjuk. Har sett två filmer nu på kvällen another cinderella story, haha och "till det som är vackert" som är en ganska ny svensk film. Lite seg men ganska så braaa, och bra för att vara svensk. Har även laddat ner (kanske inte får skriva sånt här), mena "köpt" PUSS och August rush som jag ska se nu om jag orkar.
Satt och kollade igenom amelies gamla blogg och hitta massa roliga bilder.
hahaha amelie o hennnes söta polack!
fäboden:
sötttt

never say never


Idag ahr jag kollat på never say never den var riktigt braaaaaa och är ännu mer kär i justin än innan! jag är nästa men bara nästan lika besatt som hans galna tjejfans, hahah asså de är helt sjukt dom är verkligen besatta! verkligen JÄTTE besatta, jag är baa lite hemligt förälskad i honom och så tycker jag vi passar så bra ihop för att jag också är så musikalisk! och våra röster låter nästan exakt likadan vi är fasen soulmats! okej hans är en aning bättre, men bara en pytteliten aning.... jag ska ialafall gifta mig med honom! och rekommenderar filmen för alla även de som inte gillar han för den var väldigt häftigt gjord och man fick värsta känslan, haha mäktigt alltså. okej jag låter besatt, hejdå

order

idag har alla hela tiden tjatat på mej att sätta på ett plåster på mitt sår för jag gick och klia och hållde på och dra bort skorpan, så jag skulle tydligen få ett STOOOORTÄRR FÖR RESTEN AV LIVEEEEET!!!!! OHNO! men duktig som jag är och lyssnar på min visa vänner så satt jag på mej ett plåster. tyvärr var det enda plåster vi hade hemma ett sort med hulken på
moschning, ville även tala om att min favorit låt för tillfället är Rock me AMADEUS och can you feel the love tonight som alltid är min favvo låt. om jag vetat hur man länka elr la in ett youtube clip hade jag kunnat gjort det nu.....
men det kan jag inte!!!!

tje

hej jag är trött. och sur. och har ont i bena efter ett drygt träningspass. hade tänk plugga nu men blev inte så. ska nu läsa en väldigt bra bok som vi fick i skolan, pojken i den randiga pjamasen mycket bra, är om typ förintelsen. blabla bla bra tack och hej, hej!

hejhej

hej kära blogg. Helgen har varit både bra och dålig, vill tacka mina kära vänner för de är så snälla och braiga. haha kärleksful jag är! idag har slappat och tagit igen sov timmar efter helgen. Hela eftermiddagen har jag suttt med en power point oresentation vi ska göra på bilden morgon, blev precis klar, sista avsnittet av solsidan var dåligt. nu ska jag typ sova haha klockan är kvart i nio men jag är tröttt och vill sova. här dår ni massa fina bilder!
så här fräsch såg jag ut i morse med ett märke på kinden från en okänd källa haha

hurtig skidbrud


SEMLOR

Ville bara skryta lite och  säga att jag åt 10 semlor igår!


julia här

hej på er sofias blogg läsare!
jag är en utav sofias bästa kompisar.
men just nu sitter jag i min fula tandställning och ska gå och lägga mej i sämgen!
hejdå

här är jag och min tandställning

kärlekstunneln

kärlek ♥

gillar denna bilden starkt!

en sommar dag


söt chey

hitta en gullig bild på amanda

jkhsdf

har precis ätit super gpd mat och åker nu in till staden.
jag o banzyy just nu

skolavslutning 2010


hjälmarna förstörde bilden, haha men de var ju trots allt britsbragd

längtar

imorgon får jag äntligen träffa mina korvar!
lite småroligbild

ciao


som sagt fint väder iafall fast inte idag då... lar träsmak i röven efter 6 OTH avsnitt på rad på en trästol, jag är beroende mina vänner!

OTH

blev en lite skidåning idag ändå, fast var bara 3 liftar öppna av alla för det blåste som in i helvete och låg massa trädgenar i hela backen. Nu kollar jag på one tree hill! Är på sista avsnitett i sesong 6 nu ska jag fortsätta med de för det är skitspäänande!, hejdå
haha har hittat massa roliga bilder på min gammla blogg, bla här när jag försöker mig på vindsurfing

ölkorv!

sitter och käkar ölkorv!! det är gott

sjuan bilder

hej idag skulle va sista dagen med sidåkning men är inte säkert att det blir nått för det är världens storm här. Åker hem imorn och tar vara på det sista dagarna av lovet. Här kommer massa gamla bilder från 7an som jag hittade på min gamla blogg :-) och ursäktar redigeringen och skyller på julia!

just nu

vaknade nyss av ett fågel flög in i fönstret bredvid mig, nu tjata mamma att jag ska komma upp men orkar inte!!!!!!
pigg

julllan

ligger nu helt ensam i min stora säng på nedervåning, det är asläskigt för de är jäät mycket fönster men julia räddar mej ifall genom att skriva med mej så därför tänkt ejag lägga upp lite bilder på henne som tack!
hitta alla bilde rpå jullans blogg och hitta även massa andra roliga gamla bilder

mycket tid

hej som ni märker har jag allt för mycket fridtid här uppe så här kommer lite bilder från igår och idag
tröttt & sur che!!!
och så här har eftermiddagen tillbringats!

hej

hej tycker inte om mina vänner längre, för de lovade att ha tråkigt och sitta och stirra in i en vägg alla dagar jag var borta men nejnej DET VAR TYDLIGEN FÖR MYCKET BEGÄRT!
är fast uppe på fjället, har träningsvärk som fani  bena och sitter nu och käkar ostbågar på alltna och steker! ja fint väder iafall...
och lyssnar på braiga l¨tar som strip me natascha bedin (eeller n ått), broken strings & opposits of adults som är fina favvo låtar just nu!

backen

nu ska vi ut i backen och köra, satt och letade på min gammla blogg o ch hitta massa söta gammla bilder
här kommer än ska lägga upp dom andra senare

RSS 2.0