mina favvo serier!!



THE VAMPIRE DIARIES

ONE TREE HILL

TRUE BLOOD

PRETTY LITTLE LIARS
ENTOURAGE

GLEE



THE SECRET CIRCLE



GOSSIP GIRL



90210



OC



HELLCATS


DESPERATE HOUSEWIVES

GREYS ANATOMY

tävling

Tävlade även här i falun igår! Det gick rätt bra fast mådde  inge bra och kände mig jätte förkyld men resultaten blev helt OK ändåå :):):) Vann häcken på årsbästa 9.01, kom fyra på 60m och tvåa på längden!
Kollar nu på the rum diary! ciaooooo
Juste fyller år om 2 dagar :D:D:D:D:D:D:D Fast har lite ångest, tror jag kommit in i nån medelålderskris fast lite tidigare då, vill inte bli stor fast samtidigt så vill jag deee
Filmens trailer, Johnny Depp  ♥♥♥♥♥

söndag

The secret circle och pluggggg består min söndag av. Kom precis från sanna där jag sov inatt. Gårdagen blev inte riktigt som vi tänkt oss, men den blev bra trots allt. Käkade pizza med mina kära vänner sen drog vi hem till hanna där amanda blev illlröd och fick en allergisk reaktion av pizzan. skkkuumt med jordnötter på hawaiipizza! Men hon måde bra efter en timme eller så, vi drog iafall inte till någon fest som vi tänkt utan hängde hos hannna hela kvällen. Sedan drog jag och Erika till statoil och köpte cheeeesballlz, supergöttt! sen åkte vi hem till sanna där ävn agge poch sam vätade! sen mysteeee vi bara, åt och kolllad film!

sörjer

Såg nyss sista avsnittet ever på Entourage :(:(:( åh det är alltid så sorgligt när serier tar slut! Kommer sakna Johnny Drama och Ari och Vince och alla grabbarna!!

Bilder på da gang, åh ÄLSKAAAA Entourage riktigt skööööön serie för er som vill skratta! Brukar liksom sitta och asgarva helt själv lite halvmobbat när jag kollar på den!


gratttttttiiiiiissss

Idag fyller min kära lillebroder 14, grattttis på han :D:D:DD:D

cUtee





vafannnn

Måste bara säga vadfan r det för fel på min bloggg???!??!?!!?!? HJÄLP

halllllloj

Är fortfarande sjukling. det suuuuuuger hårt för skullle ju till Örebro med friidrotts gymnasiet imorgon för första tävlingen för säsongen! plus att jag håller på att DÖ av rastlöshet och socialavskildhet. plus att jag har drömt massa skumma drömmar om entourage varje natt för att jag har sträck kollat 4 säsonger denna vecka, hahah läskiga drömmar faktiskt! Nu håller Viktor på att laga god mat en stor fet biff med pommes frittes och beanes sås! Min favortit rätt. Fast är typ inte sugen på nånting. Inte ens min favorit rättt :(:( Har ty inte ätit nånting på hela veckan förutom 5 liter CocaCola.
Ha en braig fredaaaag pusssss
saknar tillochmed våran stinkande mattelärare! litar på att hon med största sannolikhet inte läser min blogg. Annars är jag körd!
Och saknar mina klassskoompisar!!

Mina favorit filmer + braiga filmer 2011

h

Några är från 2010 en de fick vara med ändå!

fräsch

tjoo mår lite bättre idag så orkar kolla på serier iafall vilket var väldigt tur! så nu ligger jag i sängen och kolllar på entourage och pretty little liars!

så här pigg och fräschhh känner jag mig nu..



Sjuk

Imorse vaknade jag klockan sex av att jag hade super ont i magen. Upptäckte då att jag fått magsjuka! så dagen har spenderats i sängen. Har mått super dåligt har feber så svettas ena stunden sen fryser nästa, sen har jag spytt varje halvtimme under hela dagen typ plus att jag har onte i hela kroppen av influensa. Så har legat i sängen hela dagen och inte gjort ett skit! Var lixom för trött för att ens kolla film eller läsa. Hoppas jag är piggare imorgon iafall! Dålig timing också när skolan börjar imoron och första tävlingen i Örebro i helgen. Kan inte sova nu för har sovit hela dagen... Bonzy var iafall jätte glad att jag lång i sången hela dagen haha så hon har hållet mig sällskap! Ska försöka sova nu. Godnatt! :):)


Fuling

Försöker visa mina fulaste miner och tycke tjat lyckas ganska bra!


GODMORGON

GODMORGON, är trötttttttt som fasen och ska snart släpa mig iväg på träningen! Sedan ska jag umgås med julia, hanna och amanda och ikväll ska jag på bio the girl wih the dragon tatto. ha en bra dag. hejdå.
jag och bonzy förra årettt

MITT NYÅR

Gott nytt år alla! Gårdagen var väldigt skoj! började med att jag träffade tjejerna på stan fixade det sista för kvällen och åkte sen hem till hanna runt 3. Då började vi fixa oss och laga maten, sen åt vi. Vi hade trerättersmiddag! supergott! till förrätt tunnbrödsrullar med skagenröra tror jag de va, sen klyftpotatis, rotfrukter och fläskfilé tilll huvudrätt och vit choklad mousse till efterrätt! Sen drog vi till stan och tog sedan bussen hem till mig där de var fest. Bussen tog 1 timme..... haha fett segt men de va massa flk på den så de va ganska kul ändå. Sen vid 11 tog vi plus typ alla andra på festen en taxi in till torget där vi träffade massa folk och firade in det nya året :) Glömde dock vantar, tjocktröj och allt annat hemma för fick så brottom när txin kom så efter ca en timme på stn börja jag frysa! sen stannade jag och erika kvar på stan rätt länge och tog en buss till sanna efter 2 för hon hade redan åkt hemma! Har nog seriöst aldrig frysit så mycket. kände inte mina fötter! haha sen åkte vi hem till sanna och fick även lite sällskap! sen chillade vi i väntan på hockeyn, somnade i soffan och vaknade i andra perioden då sverige låg under med 0-3 så tänkte att de var kört  så gick och la mig! misstag, misstag!!!!!

Dagen har spenderats i slappppppp! först hos sanna med pannkakor och spy kids, och sedan åkte jag och löken buss till stan träffade amanda, köpte chips drog hem till mej och slappa. somnade i soffan. kul sällskap! haha långt inlägg men har börjat blogga för villl lixom minnas allt! haha så  det är inte så intressant för er men skit sammma




vi fick victoria secret trosor av amanda! gulligt!

bilder från idag:

sanna gjorde pannkakor imorse (y)

dagens äckel outfit

erika vurpade


RSS 2.0