längtar till helgen och fick syn på detta..................................

......

KONFA 2010

Nu har dem släppt en film från min konfa för två år sedan! Blev lite nostalgisk när jag såg den för fyfan va kul vi hade under den där månaden!! Saknar faktiskt orienteringen lite.


THE LUCKY ONE

Såg denna filmen på bio nyss med Amanda och Sanna! Måste faktiskt säga att jag blev lite besviken då den inte alls var lika bra som Nicholas sparks andra filmer som t.ex. The nootebook, the last song, a walk to remember och Dear john. Sedan tycker jag Zac Efron som är den snyggaste killen i hela världen inte gjorde någon super insats som skådis, han var mycket sämre än han brukar vara! Men den va absolut värd att se, speciellt om man älskar romatiska filmer lika mycket som jag gör :):)



GO DAG

Har haft en sån himla skön dag! Gick upp rätt tidigt och tog en golfrunda på samuelsdal med familjen. Var ett tag sen jag spela sist så de va skojjj! Dock är jag riktigt jävla kass och fick hämta bollar ute i skogen, i vattnet, i buskar osvosv. Efter det åkte vi in till staden och käka lite lunch. Och enda (stavas enda med ä eller e???? kan aldrig lära mig de) sedfan vi kom hem har jag setat på altanen och solat, lyssnat på musik och pluggat. Har även tagit några dopp i sjön och det är 23GRADER!!!!! Fattar ni hur varmt de är?!!!?? supppperskkönt iafall. Ikväll väntas mumsig middag och sedan bio med tjejorna, vi ska se the lucky one! Är även ledig imörn, wiiiihoiiooooo! Är lite high på life just nu känner jaaa, sköntTT!!

bilder från dagen

NÅGRA BILDER FRÅN GÅRDAGEN

Först några fina systemkamerabilder från Amandas kamera sen några sunkiga mobilbilder.



TREVLIG KVÄLL

REDO FÖR EUROvison song. HEJJJJA sverige. tre bilder från kvällen

longboarding yäääääeeahhh

Jag och Viktor tog en longboard tur nyss, försöker lära mig att bli suuuperbra!! Ska skaffa dreads och byta stil också så jag blir en real longboardare. hhha.hha. men det är riktigt skojj faktiskt, nu kollar jag på safe house snart blir det mat!!!!

ME GUSTA PERROS

Har myst runt med hundarna hela eftermiddagen. Ä*ÄÄäääälskar hundar. det är mittt favvodjur ::))
Hur söta är dem inte??!!!

HELG

tjosan! Gårdagen var fuuun. Efter träningen drog vi hem till Sanna och grillade super götttt!! Börjar bli en standard de där känner jag! haha inte mig emot. Sen spelade vi kubb och hade skojj hela natten lång. Det var så himla härlig för de var varmt ute så man kunde gå omring i shorts och linne klockan 12 på natten utan att frysa. IDag har jag hängt på altanen tillsmamns med lite pluggg. Ivälll blire grilllning (igen hehe) och sedan eurovision song contest med la familia plus någrs gäster. myyyysss! Lägger upp bilder från gårdagen senare :)


MIRAKEL

Idag skedde ett mirakel! Hade spanska nationella i läs och det gick braaaaaa! Weiiiii. Vi fick sluta vid tolv då hade jag en riktigt lökig träning där jag seriöst hållde på att avlida. Men man ska inte klaga på värmen. Efter det drog jag och Pök hem till Amadeus för lite longboarding, snack och bad. Så vi körde runt lite, sen badade vi!!! Mitt tredje dopp för i år och de va faktiskt riktigt skönt. Så denna dag har varit supäér! Om man bortser från faktum att jag sitter o pluggar ekonomi men de skiiiter vi i. Imorgon är de Fredag! HALLLELUJAAAA


LADDADE?

Är ni lika laddade som mig inför matte nationella imorgon?......... Trots att matte är ett av mina bästa ämnen och det jag tycker är roligast så har jag lite små panik inför morgondagen!!! Tror det är för att jag vet attt jag måste prestera i toppp för att kunna nå de betyg jag vill. Vilket nörd jag låter som, men detta är viktigt mina vänner! Det gör ju inte saken bättre att vår lärare totalt skiter i de vi gjort tidigare under året och går nästan enbart på resultaten från nationellla.... Aja lycka till gottt folk ::::)))))

haha ful posebidl from espaniaa


LAG-SM

Tävlingspremiären idag gick braaaaa. Hoppade höjd somsagt som inte är min rikitga gren egentligen men de gick bra och jag kom tvåa så är nöjd! (yyyyy) Det var super najsigt väder och härligt att vara tillbaka på tävlingsbanan igen! Nu ska jag kolla på film och sedan sov. sov söttttt sötisar


SKÖNINGAR

HAhhhhaaaa asså älskar mange makers!!!


LÖRDAG

Sitter och pluggar järnet samtidigt som jag kollar på film. Gårdagen var trevlig! Drog hem till sanna på eftermiddagen efter att vi handlat och vi tillagade hemmagjorda hamburgare och Erika stod för efterätten som vnligt ;-) haha hennes vitchokladmousse är gudomlig!!! Siri joinade oss också vilket var kul d¨jag inte träffat henne på ett tag. Vi drog till Jenz vid 11 och jag och Sanna kom hem till sännnnni igen vid 4. Då var det helt ljust ute, asfränt tycker jag det kändes verkligen som sommar! uuuuuÛuunderbart. Vi sov iafall ut imorse och sen har jag setat och pluggat hela dagen! Imorgon är det träningsprämier och lag-sm i enskede. Skulle först springa häck men blev tvungen att hoppa höjd istället och man får icke dubblera ::(( aja det blir nog skojj ändå. Nu ska vi på middag hos familjen Burgaz.

Några bilder från gårdagen


trötttttttt

Är supermega trött men för att hålla mig till mitt tisschema måste jag sticka ut och träna nu....... sååååååå, hejdå.



GODMORGON.....


Believe that life is worth living and your belief will help create the fact.

Kom hem från släktkalaset för ett tag sedan. Har sedan dess spenderat min kväll på golvet i mitt rum och gjort ingenting. imorgon ska jag träna, plugga, möta upp tjejorna och sedan hoppas jag på lite partaj. hare gottt


LITE LORTIG

Kolla mig precis i spegeln och upptäckte att jag ser ut som ett lortigt litet gatubarn från 1700-talets tyskland i facet. Tror jag behöver duscha vaaaa???!


SLITIGT

Har haft städdag med släkten hela dagen så slititigt med att städa, såga ner träd och sådana slitsamma sysslor hela dagen hehhhe. Vi har två hus eller gamla stugor snarare som tillhör Tofta brunn så varje kristihimelsefärd så samlas hela släkten och städar, lägger i bryggan, målar, klipper gräs och lite sådana grejer. Sen ikväll ska vi dit och grillla och fira vårt slut resultat :::)))



TAGGA NATINONELLA

Två muntliga nationella idag, engegeska läs och hör imorgon... Skolan dödar mig! Men sen är det långhelg, hur skönt som helst! Det ska firas med grillkväll och mys hos sanna imorgon.  Tänkte iafall försöka få lite energi genom en låååång sömn så godnattt amigos


NAMSDAG & FÖDELSEDAG

Idag har jag namnsdag och min hund fyller år!! GRattis till osss :D

ASUM


MOHAHAHHAAHAHAHAH

APRIL APRIL!!!! hihihi mitt hår är kvar, tack gudsake lov!!! Tog endast topparna men kunde inte låta bli och lura min kåmpisasr och er bloggläsare! Vissst gick ni på de???? mohahhaaa jag är såååå ond.


Fast tog faktiskt 7cm vilket är ett väldigt stort steg för mig! Så lite skillnad är det

my life is over

Mitt hår är seröst försvinnut! Sitter och grinar och önskar jag kunde spola tillbaka dagen till innan jag klippte mig!! MItt liv är över.................


SÄMSTA DAGEN I VECKAN

Idag är det måndag...... (som ni antagligen vet) Det sköna med måndagar är att vi börjar 12 och slutar 3, men ingen sovmorgon här inte.. Har morgonträning så have a wonderfull day och tänk possetivt!

GODNATT

Har pluggat hela kvällen som alla söndagar... Tur att de bara är tre skoldagar denna vecka (YYYY) Imorgon är de morgonträning som gäller och efter skolan ska jag kapa av några cm av mitt hår. Nu ska jag krypa ner i sängen och  slå på en bra rulle :) :):):):)


"Friendship is unnecessary, like philosophy, like art... It has no survival value; rather is one of those things that give value to survival.













Gårdagen var super och hela gänget var samlat! Vi grillade, badade, kollade på film,  pratade och catcha up lite. På ett sätt är det faktiskt bra att vi inte träffas så ofta för man uppskattar det mycket mer när vi väl gör det.

LÖRDAG

Halooooj. Såg nyss sista avsnittet av vampire diaries på säsong 3 och det var så jävla bra!!! Skvätte några tårar till och med vilket jag inte brukar göra ofta till serier. Nu sitter jag och kollar påd et en andra gång heheh... Gårdagen spendareades på en kall träning ute i regnet och efter det en fet hamburgare på pitchers med broder och fader! Ikväll kommer tjejorna hit då ska vi grilla och bada tunna så ska gå och skrubba tunnan nu, v ihöresssss


GO TEAM STEFAN!

godnatttttttttttttttttt

(föreställ er ett fint facebook hjärta)


PRICKIGKORV

Ville bara meddela att jag ser ut som en prickigkorv i ansiktet för att jag flagnar så mycket. Och sen tänkte jag dokumentera min dag i lite bilder.

Fick massage av mamma. Tycker man är så otroligt vacker när man tar kort underifrån genom hålet hihihiih

Imorse när jag skulle på träning. Var så jävla trött!! Ser nu mina enorma ringar under ögonen???
Påväg till träningen och en bild under träningen


EN jättefin!!! BILD på mig o mitt prickigkorv ansikte och urGÖLLiga Lajsa


SUPER INTERESSANT INLÄGG OM VAD JAG, I DETALJ HAFT FÖR MIG IDAG! (OJ CAPS LOCK) Men kände att jag behövde en lite pluggpauseee. PUSSS



kär

Har blivit kär i dessa låtar.


torsdag

HEJ. Kom precis från lite födelsedagsfirande hos grannen, de har väääärldens gölligast hundvalp!! Nu pluggar jag inför morgondagens två prov. Längtar mucho till helgen då jag för träffa alla mia saknade vänner, har saknat dem så!! Såg nyss den amerikanska verasionen av låt den rätta komma in. Tyckte den va riktigt bra, snäppet bättre än svenska till och med!


ORKAR INTE

Spenderar all min vakna tid med skola, träning, plugg, pluggg och PLUGGG! ANtar att de är en lite jobbigtid nu för alla i skolan men snart är terminen slut. HUUUUR SKÖNT?!!! åhh längtar. Nu ska jag fortsätta plugga juridik, english och lite spanishhh samtidigt som jag kolla rpå dagens greyys :)

ett litet ganster fuck U finger till skolan och en bitchblick på de




BRA LÅT


SMÅFULA SPANIEN BILDER


lite trött


ESPANIA


TJOOO

tTjenareee mannen! FÖrsta dagen i skolan efter ledigheten kändes tuffft. Nu sitter jag och pluggar järnet. Adios


DET JAG SAKNAT MEST

Känns underbart att krypa ner i en varm, skön säng med duntäcke, en mysig hund och min älskade dator med alla mina serier och filmer jag inte kan leva utan. Det är det jag saknat absolut mest när jag var borta! Speciellt duntäcket som jag drömt många drömmar om under de kalla nätterna med de fjuttiga lakarna i Spanien. Okej nu låter de som jag varit på pingvinsamfari på Antarktis men nätterna var faktiskt svinkalla. Speciellt i början av veckan då jag fick ligga i karantäs rummet ensam för jag var sjuk, flyttade senare in mellan Erika och Sanna i deras säng och där mellan var det betydligt gossigare och varmare.



flagnar

I spanien nu smörjde jag in mig som fan i solskyddsfaktor för att slippa bränna mig och för att  slippa flagna. Brann jag mig, nääää flagnar jag:  jaaaa... :::((( Så det kan ju ta sig!!!!  Fast bara lite på armen men ändååååå :(



MUCHO LOVE

Hahhaha såg att Julia och Amanda hade gästblogggat lite med några fina och några lite mindre finare bilder.. hhhehhe. Mucho love till er tjejor, saknar er som in i tusan.


HOME FROM SPAIN

Är hemma efter 10 toppen dagar med figet i Nerja. Vi har haft det asuuuum men nu var det skönt att komma hem. Vädret har inte varit de bästa och jag frös ihjäl varje natt trots att jag sovit med tjocktröja och byxa plus dubbla täcken. Kan berätta mer om resan senare och lägga upp bilderna när jag fått dem. Är mega trött nu så funderar på att sova. Vi åkte 4 från Nerja inatt och jag och några till körde på att dygna då de kändes lite ovärt att sova några ynka timmar. Fick iafall lite oskön sömn på flyget hem.  Måste även tillägga att jag tog årets första dopp idag, 13 grader men de va ingen match jämfört med de iskalla havet i spanien.


Några halvkassa mobilbilder, men kan nästan lova att de komer fler finare :)))))

RSS 2.0