2012

!!!!Eftersom de snart är ett nytt år och vi alla kommer dö om exakt 48h 16 minuter (när jag skriver detta) eftersom jorden kommer att gå under så tänkte jag nu lägga upp en massa random blandade bilder från det gångna året.



vi börjar i sommras eftersom de var då jag fick min telefon. och alla bilder på min nya dator är bara från iphonen.
så här såg jag iafall ut, ganska glad ooch ganskaså brun


skolavslutningen

var ute och gick med hundarna med viktor. (haha intressant)

var även ute med julia och hennes hund

får damp varför är alla bilder snea här när de är raka i iphoto!!!! aja ni får vända på datorn eller nåttt hehe



fick en ny fin spegel så jag återupptog "fjortis ego bilder" metoden


spenderade en kväll med dessa tjejer plus amanda


hade körde kräftskiva hos mig







tränade

åkte tills tockholm med brudarna


åkte till sälen med släkten och bara chilla i några dagar i slutat av sommmaren, de va mys

var barnvkt år hanna! måste jag nämna att de gick jättebra? ;-)

okej orkar inte mer.... ska kolla Entrouage och sedan sova, imorgon står träning, kupolen och lite annat på schemat! Måste bara tilllägga at jag är väldigt bra p att uppdatera!





Kopparpucken

Sitter i hockeyhallen där jag spenderat de två senaste dagarna. Min lillebror spelar så är här och hjälper till! Sitter och skriver i onlineresultat, mål, utvisningar osv. Inte så tråkigt som de låter faktisk! Tycker om hockey. De är kul att kolla på!


Springtur i det mysiga vädret....


Chillllar

Ligger i soffan och kollar på Wrong turn tre med viktor och bonzy! Viktor agerade kock idag eftersom de endast ör vi hemma och de blev en av mina favorit rätter club sandwich! Snart kommer vår kusin Noel hit så vi ska nog käka godis och slapppa hela kvällen! skööönt behövs efter dagen. Är helt matttt för har städat och tränat!

Här kommer en bild på den fina maten Viktor laga! Mucho gotto!


Nyckeln til frihet

Tänkte se topp 10 på Imdbs topplista över världens bästa filmer nu under lovet. lite nördig men jag försker iafalll.Så började då med the shawshank redemption eller nyckeln till frihet! och kan ju säga att imdb hade rättt! Jävligt bra film, en sån där som får en att tänka lite liksom och inte en som man bara kollar igenom lite lätttsinnigt och glömmer bort dagen efter. Även sånna kan va bra men tycker mer om sånna här sortes filmer. Den var båda sorglig men man blev samtidigt glad av den. Så ett tips: ni som inte sett den, SE DEN eller se den igen såpass bra var den.
så next upp gudfadern!!! yeyyyyyyyy

Tje

Dagen har spenderats på stan med Sanna och när hon åkte hem min pappa. Hittade typ nada.... Så de sög köpte endast en glittrig as fräsig tshirt som jag tänkte ha på nyår. Beställde ju en klänning men tyckte i te den va så fin så ska nog köra på den snygga toppen plus skin shorts och nylonstrumpbyxor eller några snygggga byxor eller nått! ska just nu sitter jag på hockey hallen och väntar på Gustav.


jaaa det fungerar!!!!


FINALLY!  dock är dej jävligt segt.... skitsamma här kommmer lite bilder från jul

De var jätte fin is på sjöng så vi åkte några varv skridskor!

lilllkusin olivia







pyntande bonzy lite extra till hennes förtvivlan

denna fina pyjamas fick jag av mina kära broder

söttttt indra!



min nya älskling

Sitter nu på min nya älskling! Har nyss varit och fikat hos mormor och innan de var vi borta vi plan och spelade lite bandy. För tillfället ligger jag och slapppar framför TVn med min snarkande far bredvid mig! Senare idag så kommer en buss hit till tofta brunn och hämtar upp oss, alltsså min släkt och sedan ska vi åka tilll ett okönt ställe och ha vår årliga juldagen fest. mycket spännande! haha nu skall jag bara fortsätta slappa!
OCH DE GÅR FORTFARANDE INTE ATT LÄGGA UPPP BILDER.................................. tar nån ur arkivet


xmas

Nu är julen snart slut! Känner att jag har varit väldigt duktig på att uppdatera idag. Haha. Är super nöjd med
Mina julklappar! Speciellt min nya MacBook prio jag fick :D tusen tack mor och far! fick även massa andra fina paket b.la. En super fin pyjamas, en lock tång, en helly Hansen skid jacka smycken, pengar, halsduk, smink osv. så först hade vi julklapps utdelning hos oss och tillsamans med en del av släkten och sen gick vi upp till de andra pc käka julbord och har en till liten julklapps utdelning :) nu sitter vi i soffan och kollar sällskaps resan. Ingen jul utan sällskaps resan. Här kommer lite bilder från dagen och min paket om blogg.se appen tillåter vilket inre är ofta....

 


julafton

God jul på er alla! Glöm inte att sprida er ljuva kärlek till minne av Jesu Kristi födelse och de tre vise männens resa till Betlehem. svär inte, ljug inte, bajsa inte, förtä icke alkohol under julafton så skall du se att Gud besvarar dina önskningar.

Nu är det Kalle anka Time så mina kusiner, mostrar, mormor, bröder, hundar mamma och pappa och jag sitter alla upptryckta i soffan framför tv:n! Snart julklapps utdelning :)
Min julafton har sett it i julfrukost hos mormor, sen åkte vi alla ochhälsa på morfar vid graven och sedan har vi varit ute och åkt skridskor! perfekt jul hittills iafall! Nu skall jag fortsätta kolla och äta tonvis av godis! ha en toppen jul!


DAN FÖRE DOPPARE DAN

MERRRY CHRISTMAS EVRYBODY!!!!!! Nu har vi städat hela huset, bakat massa julgodis och klättt grannen! Så nu är den supermysigt här hemma! Skall även kolla på love actually nu med min familj vilket är ett måste vid jul! Så himla mysig film. Ha det bra kära vänner och glöm inte bort att vara snälla
slänger in lite bilder från runt jul förra året :-)

Uppe med tuppen!

Är nu i stan för att träna. Ja man är ju normal och går upp 7 på lovet när man får välja när man vill träna. Haha ska köra lite häck med pauline. Idag är de dan före doppar dagen btw :D


jullov

Nu har vi äntligen jullov! hur skönt som helst. Vill även meddela att jag slog sovrekord idag, vaknade exakt 11.59! Brukar alltid vakna av mig själv typ 9 men antar jag var lite utbränd eller nått!
Så det enda jag har hunnit med idag är att kast i mig lite mat, kuta till bussen och sedan träna. fett värd dag........
Efter träningen var jag helt utmattad så har endast slappat nu på kvällen. SKÖNT! har även beställt min nyårsklänning, så hoppas den blir fin! :):):):)
här komme rmasa äckliga cambilder efter som jag skriver på skoldatorn nu

FILMTIPS




Ligg med mig

tjee
kände att det va ett tag sedan jag sa hej till er så hej.
MISSTOLKA INTE rubrik har precis sett en norsk ungdoms film , ligg med mig hette den. SE DEN haha vi satt och garva hela filmen! störd/konstig/rolig/weird/skum/bra film! Är ifall med hanna lök och amanda och vi kollar nu på the human sentipie. mycket fräääääääsch film.

Hejdå :)
sitter och kollar igenom julias blogg (behöver antagligen inte länka den eftersom de enda som läser detta är medlemar i CD gänget(HAHA FULT) ) Och saken var ialafalatt jag hittade några roliga bilder från förr i tiden

ÄLSKAR ER TJEJER

 

 


RSS 2.0