NEW YORK

Förra Fredagen tog jag bussen till New York för att möta upp min pojk. Hatar långdistansförhållande men stunden när man träffas igen efter tusentals dagar (3månader) isär  gör det nästannästan värt det. Var så underbart att få vara tillsammans igen en vecka, man uppskattar tiden man får så himla mycket mer. Vi bodde på hotell mitt i smeten verkligen, var superbra då times square låg precis bredvid vårt hotell och vi hade gångavstånd till det mesta. Vi spenderade 4 dagar i New York innan jag var tvungen att åka tillbaka till Syracuse för skola och träning. I New York försökte vi iafall hinna med så mycket vi bara kunde. Vi gick på broadway show, promenerade i central park, var på 9/11 memorial museem och naturhistoriska museét, shoppade, åt massa god mat, gick på the highway park line, vandrade omkring i Soho, åkte upp i emprire state building och bara myste och hade det trevligt.
 
På måndag eftermiddag tog vi bussen tillbaka till Syracuse. Blev sjuk samma dag vi åkte hit så kunde inte träna på några dagar, men efter lite amerikanska superpiller. Det finns inte allt för mycket att göra i Syracuse, men vi gick shoppade lite på mallet, gick på Cinderella på bio, åt finmiddagar ute, lagade massa god mat hemma och hade myskvällar osv. Här kommer massa bilder ifrån den veckan.

Juste mamma hade skcikat med massa mat till mig med Olof, bland annat knäckebröd och herrgårdsost <3333 förstå min lycka, har saknat min herrgårdsost så mycket. Hon skickade även med mandelmassa så jag och olof passade på att baka semlor :D blev dock inte supergoda men är var bara superlycklig över att jag fick äta en iår. Den andra bilden är på en god middag vi lagade, hittade bearneassås i mataffären!!


Ofi glad över att vispa grädde för hand och massa god sushi vi beställde!
 
Olof tyckte jag skulle ta en outfitbild för han tyckte jag hade fin outfit haha söt

Sista kvällens finmiddag

Tröjan off har på sig hade jag köpt och skickat med lite annat med tanke att det skulle komma till alla hjärtansdag men det kom aldrig så antog att det hade kommit bort med posten, men en dag när vi klev innanför dörren hade det återvänt hit då jag tydligen skrivit fel adress. Haha så det var ju lite turligt!
 


Åt hamburgare på en bänk i blåsväder då resturangen var full och vi(olof) var vrålhungrig!
 

Vi firade även två år tillsammans och gick till en resturang vi läst om var bra. Dem hade enbart jättestora portior så vi delade på en räkpasta.
 
 
 9/11 memorial och broadwayshowen vi var på!

 Sushi mitt i natten och times square!
 
 

 

 Firade 2års dag med champange och choklad!

 Olof tappade sin telefon på toppen av emire state building, så han ville ej le.
Ledsna när Olof skulle åka hem/glada på broadway showen

Brakfrukost!
 Detta är min favoritbyggnad på campus!
 

 
 
 
 

NATIONAL ORANGE DAY

Tänkte bara kika in här och säga hej, så HEJ
Är supertrött och vill bara sova så det blir ett kort inlägg. Hade ju somsagt 3 prov idag, mitt exam i psykologin var jättesvårt fastän jag kände mig säker på allt man skulle pluggat på innan. Vår lärare gillar att slänga in lite (Läs: MASSA) random frågor som han nångång under föreläsningen nämnt i förbifarten och som han förväntar en att minnas. Så det var många "VAAAA när har vi någonsin gtt igenom detta?!??!?" frågor men aja, mitt quiz i samma klass efteråt gick bättre. Examen är mulltiplychoices medan quizen ska man skriva svaren istället, och då är det lite mer utvecklad frågor. Sedan hade jag matteprov som gick bra tror jag.
 
Efter mina prov mötte jag upp Victoria och Brittney för middag på Ernie. Min premiärmiddag på ett dininghall faktiskt. Dininghalls är matsalarna i residence hallsen som alla som bor i dem äter all sin mat, men eftersom jag bor i lägenhet och har kök har vi ingen meal plan utan får pengar att köpa mat för istället, vilket jag tkr är mycket bättre! Men dininghallsen var verkligen inte så dåliga som jag fått höra, utan fanns verkligen all  olika mat att välja på och allt var väldigt fräscht. Åt kyckling, sötpotatis massa sallas och frukt. Dock finns det hur mycket desserter, donuts, kakor, glass osv. som man får ta hur mkt som helst av så det är lite farligt. Idag är det även national orange day så det fanns massa oranga maträtter och drycker. Efter middagen mötte vi upp flera andra i vårt lag och gick för att kolla på Sanya Richards som var och hälsade på här idag. Och för dem som inte vet vem hon är (vem vet ej????!!) är hon trefalldig olympisk mästare på 400m. Två tjejer i mitt lag höll även världens finaste tal  för att hedra vår lagkamrat och deras bästa kompis, så hela salen blev tårögd. Sanya var iafall urhärlig och väldigt motiverande, så nu har vi bestämt att vi ska börja göra tusen situps per dag för det gjorde hon tydligen. Får börja imorgon är för trött nu hhe. Men känner liksom tusen stycken?! När ska man ha tid att göra det?! Nu skall jag sova åh har längtat hela dagen <3<3<3
godnatt

Självklart var jag tvungen att se ut som en osäker töntig 10årigng med en stor finne i pannen fotot till ära menmennnn
 
SU track team (inte alla)+ vår idol (tjejen i bakgrunden som knappt syns :/)
 

SPRINGBREAK

Hej kära blogg. Var ett tag sedan sist, och mycket har hänt sedan sista. Både hemska och härliga saker. Börjar med det hemska. Första helgen på spring break åkte jag plus enbart några av mina lagkompisar till Boston för sista tävling för inomhussäsongen. Boston var jättefint, tävlingen var den sämsta iår tidsmässigt så det var ett lite trist avslut men jag lyckades ändå vinna. Det hemska var inte det, utan att vi fick reda på en väldigt hemsk nyhet precis innan vi skulle tävla om en av våra kompisar i vårt lag som ej följt med till Boston. Vi fick reda på att hon hade gått bort helt plötsligt under natten, vill inte skriva några detaljer om det då det känns fel. Så himla hemsk och det känns fortfarande helt overkligt. Världens finaste, snällast tjej som var så duktig på allt, känns så himla sjukt och orättvist och hemskt och vårt lag kommer nog aldrig riktigt bli desamma. Så det har varit lite tragic i vårt lag sedan det hände såklart och när vi återvände till syracuse där vi spenderade spring break umgicks vi alla i laget varje dag, lagade mat tsm, tränade tsm, och hade sleepover då ingen av oss ville vara ensam.
 
Det härliga som hänt sedan sist var att Olof varit här, har varit sååå underbart, men får skriva om det i ett annat inlägg då jag nu måste plugga til mitt exam + 2 prov jag har imorgon....... + en uppsats som måste skrivas.... De negativa följderna av att skippa allt plugg en vecka för att gosa med min pojk.
Puss och kram
 
Mina kära teammates och min kära pojk ♥

Midterms

Nu har jag snart springbreak :D Har bara ett matteprov imorgonbitti innan vi åker till Boston. Ska sova snart för tänkte att min hjärna ska få mycket sömn så den är på topp inorgon bitti, men har blivit beroende av en till tv serie, scandal (se den!!!) så kan ej slita mig. Idag hade jag inga lektioner men hade ändå 3 stycken psykologi research studies som jag var tvungen att göra. Den tog ca 40min vardera och det är sååå tråkigt. En jag gjorde såg man 100 ordpar på en skärm som man ska försöka komma ihåg?!? Var även hos doktorn för att ta vaccin men det sluta med att jag ej behövde ta nått. Sedan träffade jag Ava en snabbis då hon ska åka bort över springbreak. Godnatt
 
Lite foodinspo, nu blev jag hungirg..


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ACC

Efter fem dagar i Virginina så kom vi igår kväll tillbaka till verkligheten = ta ikapp allt missat plugg. Midterms denna vecka så har 2 exams innan vi åker till Boston för nästa tävling. Finalen i lördags gick helt okej. Själva loppet var bra, men känner mig bara så opigg och seg i kroppen, inte alls i form. Så blir bara så himla frustrerad att jag inte springer snabbare.. Men är fortfarande jämn, helgen lopp var 8.45 och 8.46. Slutade fyra bara en hundradel från tredjeplatsen vilket var lite surt, men lyckades ändå slå flera duktiga och kom bäst av alla fresmans så är nöjd med placeringen iallafall. Är dock taggad på utomhussäsongen nu, då vi ska åka till Florida tre gånger för tävlingar!! Sol och värma, omg känns som en evighet sen man inte frös konstant. Vädret i Virgina var dock bättre än Syracuse, bara några få minusgrader och sol var så uuunderbart. Haha kändes som vår! Här snöar det fortfarande konstant och är så himla trött på det.............. Det är spring break nästa vecka så bör det inte vara lite vårigt då?!?


 
 
 
 
Här är två videos från ACC tror mitt lopp är ca. 2.20 på första videon och 50 någonting på andra.
 
 
Idag satt jag och Tia alarmet på 8 för att ta en taxi till mataffären för att fylla på matförrådet här hemma. Vi handlade i ca. 2h och kom hem med mat för en månad framöver. Så säger jag nu, men lovar att vi kommer ätit upp det om en vecka. Livet på south campus utan bil är hårt alltså.. Efter det bokade jag och Olof hotell i New York :D Off kommer och hälsar på om mindra än 2 veckor så då ska vi spendera 4 dagar i New York. Längtar så!!
Efter det pluggade jag och hade tutoring innan jag och tjejerna lagade tacos och gjorde margaritas. Nu ska jag sova så jag orkar kämpa mig igenom denna hetsvecka innan Spring break!
 

RSS 2.0