BARCELONA

glad påsk igen bloggläsare. Tänkte bara skriva att imorgon åker jag på träningsläger i 11 dagar til Barcelona  så kommer hem den femte maj, så kommer inte blogga nånting alls då. sorgligt va?! men det är 50% chans att ni överlever. Aja det sak bli kul och jag kommer förhoppningsvis hem med större muskelmassa och brunare! hehe kommer sakna mina kära vänner, mina hundar, min säng och min familj. så om ni inte tillhör nån av dom kategorierna så känn er inte saknade :-) MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR SOFIA

GLAD PÅSK

GLAD PÅSK KÄRA BLOGG LÄSARE.
min utstyrsel för dagen

jesus

Idag är det skärtorsdagen och därför sitter jag hemma själv, skär mej och sörjer jesus.
Nej det gör jag inte. Men nästan, sitter hemma i mitt stora tomma hus helt själv förutom två hundar och känner mej lite smått självmordsbenägen. hahahah nej det gör jag inte! jag är jätte glad för vi har påsklov och på söndag åker vi till barcelona :D fast okej jag är lite smått depressed ändååå, för att jag inte gör något menings fullt denna kväll istället för att sitta här och tråka. Men imorgon ska jag göra något kul, hoppas jag. Och får damp på mina kompisar som gör massa annat än att vara med mej och göra någor kul. som t.ex åka till jämtland, farmor o farfar, orientera och umgås med sin pojkvännn man bah halllåååå är inte jag viktigare!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Idag på motionen när min klass band fast mej och stoppade pinnar i min mun och tvingade mej och hålla i en sten samtidigt.
såhär avanserad frisyr hade jag för nån dag sedan

viktig info...

hej alla fans! nu kolla jag gossip girl och pluggar spanska, har spanska och svenska prov imorgon... men hittar inte svenska papprena så har nog glömt dom i skolan eller nått! aja jag suger på att blogga och det är fett tråkigt men gör de för er skulll. för vad vore ert liv utan min blogg???? ovärt eller hur!
bilder från mitt och viktors party, haha går jämt runt och tar massa bilder på mej med alla. haha från amandatallavaaralind.blogg.se, men jag varnar er GÅ INTE IN PÅ DEN!
haha så jävla fula allihopa, men ville bara tillläga att när jag skrev GÅ INTE IN  PÅ DEN var det ett PR trick (eftersom jag är amands PR agent) att ni kommer lättare gå in på den.

hej

hejsan tänkte ta mej lite tid att blogga här i all kaos! vi bor 16 pers i detta hus så kan ju säga att det är rätt kaosssss! men det är skoj. Idag skullle "barnen" laga mat, så vi har gjort tacogratäng och chokladmouse kan ju säga att köket var lagom fint efter att vi varit där haha typ grädde lök köttfärs och massa annat mysigt på golvet och allla stod och skrek och bråka med varann och klaga på varandra för de brände köttfärsen osv. osv hahah kaos! sp jag viktor och emma åkte och handlade helt själv! kom hem med 7 chips påsar, sen var inte utbudet på affären här så stort kan jag ju säga... haha
Nu sitter hälften i soffan och kollar så ska det låta, och resten vid bordet med sina datorer och jag sitter mittt i mellan och gör både två för jag är en tjej och kan göra två saker samtidigt. Ha också blivit halft snö blind och bränt mej i ansiktet så både ansiktet och ögonen är röda och det svider som skjuttsingen!! ser ut som en röd tomat.
Imorn ska vi åka slalom hela dagen igen och på söndag åker vi hem. sakanr mina vänner lite men ill inte åka hem till skolan.....  fast på torsdag får vi ju påsklov och på söndag åker jag till Barcelona i 11 dagar så så synd är det inte om mej. bara lite.
cooola kids

fjällen

Nu är jag i fjällen! Har åkt skidor från klockan 9 till fyra på eftermiddagen så mina ben är helt slut, ashärligt väder och skit härligt i backen! Nu har vi haft lite after ski och killarna har lagat mat, köttttt, potatis och beanes MIN FAVORIT!!!
har suttit och kollat babblarna och teletapis klipp hela eftermiddagen, mcket intressant. hade tänkt ladd aupp en bild från just nu på men jhanna och erik men det funkar inte....... så blev en från arkivet.

natinella plus fjällen

sitter jag här och ska snart åka, ja jag åker halv 8 varje dag hemifrån!! tidigt va? iafall idag har vi nationella engelska skrivning men tyvärr missar vi endast syslöjden, fast det är ju också skönt! efter skolan åker vi direkt till fjällen. Vi ska dit med massa människor och  de flesta är redan där men v i var ju tvungna att göra natinella. Så vi är typ 20 pers i ett stort hus men det ska bli kul! haha se ya later allligator
nu

hurtig

eftersom jag missa tränignen och och har typ ångest över det så sticker jag ut på en springtur i det härliga vädret!

chillar

hejsan bloggEN! just nu sitter jag och chiiillar järnet och kolla rpå OC. missade bussen til stan så missar träningen för mina föräldrar är inte hemma så har ingen skjuts................. orkar inte precis cykla 1 och en halv mil heller. Kanske lika ba för har rätt mycket grejer oatt göra som jag ska börja med snart, packa tillls fjällen som vi åker till imrogon och lite plugg plus att jag ska damsuga!!!!
det är det värsta som finns i hela världen om mann borser från krig, död, fattigdom, sjukdomar alla svält i afrika, jordbävningen i japan, att städa toaletten, misshandel, våldtäckt ochså vidare och så vidare

älsklings kaniner


fräsha tjejer


fult!!!!!!


tuffa brudar


sommarminnen



stenhårda


GOS

älskar ordet gos! det är så gossigt. här kommer lite bilder på mina älskade gosflickor ♥

favvisar


friday

skrev rubriken på engelska dagen till ära eftersom vi hade nationella prov idag på engelska. Kollar nu på film med min madre och padre, the next three days blev det till lsut eftersom de tyckte black swan var fö läskig efter att tittat i fem minuter. Blev en hemma kväll idag eftersom har tränat och min enda kompis är inte hemma och då har jag ingenting att göra eftersom jag är ett mobboffffer som vill ta liivet v mej!
inte roligt. nej anledningarna att jag är hemma en vacker fredags kväll som denna är att:
-mina vänner väljer att orientera istället för att umgås med mej, och innebandy då
-jag har tränat denna fredag eftersom jag håller på att bli en seriös friidrottare
-vill umgås med min kära familj
-är för slö för att göra något annat
-vill sova i min älskade säng
-vill vakna av att min hund slickar mej i ansiktet
erika är hemmma som är min ända vän som inte väljer orientering istället för att umgås med mej, kanske för att hon inte orienterar men ändååå!så vi hängde med  på max efter täningen det var najs. sen skulle vi gå på bio men jag fick hemlängan så min pappa fick hämta mej.
ni får en härlig bild med hoptryckta lökiga människor

amelie

Vill rekommendera en väldigt bra blogg, amelieekstrom.blogg.se. handlar om en gravid tjej på 14 vårar som precis flyttat hemifrån, samtidigt som hon kämpar på som ensamstående mamma med 3 småbarn sedan hennes make lämnat hon satsar hon helhjärtat på orienetering och hon har även vårtar på sina fötter vilket gör det ännu tuffare. hon är inspirerande och man känne sig väldgt stark av att läsa hennes blogg.
okej inget vad jag sa var sant.  men läs den ifall för att stötta min vän att bli känd bloggare.

tröttt tjej

Nu äter jag äpple ifall ni viile veta. Börjar bli väldan strött nu och ska nog gå och sova snart. Har typ träningsvärk i bena också efter att dansat hela natten lång, vad bra tränad jag är, hehe fast de var nog från tränigen ocksåå. ORkar inte gå till skolan imorgon och orkar inte träna.... gud vad jobbigt!!!!!! och gud vad slö jag är. orkar inte ens gå och sovaaaaa aja godnatt mi ntrogna bloggläsare.

söndag

Idag är det söndag, sitter och kollar på OC och känner mig inte sådär jäääätte pigg. Sov typ max 3 timmar inatt och de på golvet för att alla sängar och soffor var upptagna...... Har röjt uppp idag efter allt röjj här igår, har i stort sett sanerat(heter det så????) hela huset, haha typ tvättat alla mattor lakan, torka golv osv kände mig som värsta askungen när jag satt där på golvet och skura! Men de var det värt och roligt var det iafalll!! (alltså inte ständningen dårå)
Efter det har jag bara chillat och kollat på OC och pluggat litliteliteminilite grann. Och så har jag käkat ostbågar och en mars som nån glömt här, vilken tuuur för mej!
söta brudar

APRIL APRIL ERA DUMMA SILLAR

NU LURA JAG ER ALLT! jag ska inte flytta till gäddheda även om jag önskar de vore så väl. Tyvärr. Är ledsen om jag har orsakat att många låg vaken och grät, men nu kan ni vara glada nu!! för jag ska stanna

FLYTT

hej, det jag skulle berätta var att vi ska flytta.... Har berättat det för mina vänner så tänkte berätta det för er också, vi ska flytta till gäddheden, det är en liten fiske by på 700 invånare som ligger i norra medelpad, min pappa har fått ett jätte bra jobb- som fiskränsare, så vi måste följa med han. Ska faktiskt bli ganska kul, ska bli skönt och komma från falun och alla  avgasaer och förorenade luft plus att de är så jäkla mycket människor här, man kan ju knappt ta sig fram på stan, så ska bli skönt att få lite frisk luft och få lite nya vänner. Är ganska trött på mina så ska bli skönt att byta ut dom! Så om du bor i gäddheden och är 16 årig tjej som har samma intressen som mig och gillar samma mat kan du höra av dig.

Här får ni lite bilder på mina vänner eller ska jag säga föredetta vänner, men oroa er inte de kommer nya mycket snyggare inom kort. har hört att de finns stort utbud i gäddheda!


RSS 2.0