TRÖTT

Jag är trött. Sitter på jobbet och käkar mandarin och längtar till sängen <3 <3 <3 Längtar även efter pepparkakor med smör på, amanda sa att hon åt pepparkakor så då blev jag jättesugen på det. Så  himla gott med smör på! Skulle egentigen inte jobbat idag men fick ett sms när jag vaknade om jag kunde komma in och jobba förmiddagspasset. Sedan var även hon som skulle ha eftermiddagspasset sjuk så tog det också. Slutar om 1h iafall och då ska jag gå till hallen och träna... Bävar lite för promenaden till hallen då det ser svinkallt ut ute, fast fint! Det snöade till och med lite idag, såååå koseligt! Koseligt betyder mysigt(tror jag haha) på norska, det har mina norskingar lärt mig. Tycker det är ett bra ord. Bävar även lite för träning, är inte så tagg pga. är trött efter 11h jobb och för att jag enbart käkat naturlig yoghurt idag då jag ej han fixa matlåda och det är rätt äckligt när man inte har något till. Efter träningen ska jag tvinga olof att vi ska åka och handla pepparkakor iafall :):) Imorgon och på lördag ska jag jobba, och på lördag kväll har Jullan och Ludvig inflyttningsfest i sin nya lägenhet, och då ska även vi fira att paow har fyllt 20 så vi ska göra massa goaa drinkar! Känns som jag inte varit ute på en evighet, men det kanske är bra det för nu i December så blir det ju ganska mycket i och med juldagen, nyår plus veronica maggio nästa helg och sedan funderar jag även på att åka till Stockholm på Lucia och festa med pökis och kanske Julia som nog ska dit då. Har träningshelg då, men kanske kan åka efteråt. Det vore skoj!! Har faktiskt bara varit ute i stockholm en gång (etage forever) och det var jättekul förutom att jag gick hem själv i natten barfota i minusgrader grinandes för att jag hade cp ont i mina fötter och tappat bort mina kompisar. Haha hade världens nageltrång som jag senare opererade, och hade världens ooskönaste klackskor(smart val I know)  plus att mina vänner försvann. men som tur var kom Amanda och Daniel i en taxi just då så fick åka med dem. Haha den kvällen var så urkaosad, men kul! Tycker dock etage kan va skönt ibland (även om det egentligen är trött och urtjatat!!)  för där är inte vakterna översittare och man kan vara hur som helst för ingen bryr sig. Här kommer några party snapshots(säger man så i bloggvärlden??!) från sommaren.
 
 
Roch N Roll! Haha älskar denna bil!! saknar er mina små partypinglor <3
 

STOCKHOLM

 
Heeeeeej. Blev ett litet break i min kontinuerliga uppdatering, men nu är jag back on track. Håller på för fullt med allt som ska fixas inför USA i nuläget. Det är såååååå mycket!! tar seriöst aldrig slut med papper som ska fylllas i och brev som ska skickas osv.osv...... Men igår fick jag äntligen mitt antagningsbrev om att jag kommit in på skolan och mitt I-20  :D så det var skönt då kan jag börja fixa VISA!
 
I fredags så träffade jag Julia och Hanna. Var i Julias nya lägenhet för första gången, den var superfin. Sen åkte vi till stan och åt lunch på den italienska resturangen Buissmo tror jag den heter?! Älskar italiensk mat och åt en supergooo pasta. Julia åkte sedan iväg för att jobba och jag och Hanna åkte hem till henne. Vi kollade på She's the man for 112:e gången, hha men den är så kul.
 
 
Efter det hämta Offf upp mig och vi far mot Stockholm där vi spenderade helgen. Fick bl.a en helg i stockholm av han i 19års present (10månader sedan hehe) men vi har ju oftast haft tävlingar eller matcher på helgerna men nu hade Olof match i Stockholm så vi passa på! När vi kom fram var vi superhungriga så då gick vi direkt till Oleary's där vi käkade innan vi  gick hem och kollade på filmen Elvis and Annabelle. Har aldrig sett den förut faktiskt, men den var lite söt och mysig sådär. Olof somnade efter cirkus 5min dock, haha brukar alltid vara tvärtom men jag sov hela bilresan så var pigg.
Vi bodde hos hans syster Anna och på lördagen åkte jag Anna och Andreas ut och kollade på offfs match. Dem förlorade tyvärrr :/  Sedan lagade vi tacos och sedan gick jag och olof på den nya Hungergames filmen. Har längtat såååå efter den!! Och nu får man vänta 1år till på nästa.. Men den var iafall grym! Vi var i en stor biosal med 600 platser och det var fullsatt och vi satt ganska långt bak så det blev huuur varmt som helst. På söndagen hade vi tänkt käka brunch i kaknästornet men vi insåg att det var julbord.. blää, så vi gick till Mocco cafe istället och åt en supergod brunch där. Sedan vandrade vi omkring på stan. Vi letade i varenda H&M affären efter en kappa jag bestämt mig för att jag ville ha, men den var slut i varje. (Hittade den dock i falun igår, så köpte den där istället) Efter en heldag på stan far vi hemåt.
 
Nu sitter jag på jobbet, multitaskar programmeringsplugg, bloggande och jobb ;-) och längtar till middagsrasten, är sååå hungrig. Juste idag var det sol ute!!! Känns som man inte sett den på evigheter. Så sprang löprundan på träningen utomhus idag, så mycket skönare att springa i sol än blåst och regn! 
 
skulle ta en selfie och fick precis syn på ytterligare en H&M butik i jakten på min kappa haha därav bilden
 
 
 
 
 

LONDON

I fredags(supertidigt!!) åkte jag och min kära moster på en trip till London över helgen. Hade fått en liten weekend av henne i studentpresent, och har aldrig varit i London så vi bestämde oss för att åka dit. Vilket jag är glad för!! Räknade ut att det var min nionde(!?!) utlandsresa för iår, haha sjukt. Har varit i Nairobi i Kenya för att hälsa på Sanna och spela in reklamfilm, i Paris med Olof och hans familj,i Kroatien på träningsläger, i Cypern på studentresa, i Tyskland för tävling, i USA med familjen, i Norge för att skjutsa mina besties när dem flytta dit, Spanien med Olof och nu London. Har inte ens tänkt på att jag rest mycket, men haft ett mycket händelserikt och bra år på den fronten. Älskar att resa!
 
London var i alla fall en super mysig och trevlig stad. Älskar britter! eller iallafall deras dialekt, ååh det är såå fint och gulligt!! Vi åkte upp i London eye och vandrade omkring en massa i stan på olika ställen, shoppade ganska mycket, åt massa gott, såg Gone girl på bio och hade det allmänt gott och trevligt! Det var massa julpynt överallt och julmusik spelades i de flesta affärer. Fick värsta julkänslan och det kändes snarare som 15 December än 15 November. Sypermysigt! Det var jättemycket folk överallt och hela tiden, trots att klockan var liksom halv 1 på natten var gatorna fyllda med folk. Men jag gillade det! Kommer definitivt återvända! Här kommer lite bilder 
 
 
igår när jag kom hem var jag helt slut så tog en lugn myskväll med tacos, skedning med bonzen och off och maria lang! GOS!! Imorse var olof ledig och jag börja jobba 3 så vi snoozade läänge, gick promenix med bonzy och sedan tränade tillsamans. Håller på med Olofs omskolning till friidrottare, han gör framsteg!! Nu sitter jag på jobbet as usual och käkar mandarin (intresseklubben antecknar) puss och hej
trippelskedning
 

HEJDÅ JULLAN <3

Förra veckan hade Julia hejdåmiddag då hon flyttar hem till Norrtälje... :( :( hon har bott här 3år då hon gått på friidrottsgymnasiet. åh kommer saknar dig jullis, du är bäst!  <3
 
Vi träffades ett gäng tjejer och käkade middag på Pitchers, mycket trevligt!! 
 
 
 
 
 
 

HOLA

Hola amigos. Visst har jag blivit duktig på att blogga??!?!?!?! Har nog aldrig uppdaterat så har flitigt under hela min livstid som bloggare, som tro det eller ej faktiskt är väldigt lång! Började i november 2008  på min förra blogg som hette hhejsofia.blogg.se.(haha) Har dock satt lösenkod på den nu. Tror faktiskt det är mitt relativt nya jobb som är nyckeln till denna plötsliga motivation. Mitt jobb är faktiskt väldigt gynnanden för min obefintliga bloggkarriär! Är ofta rastlös och uttråkad och har för en gång skull tid att spendera framför datorn. Tycker ju det är ganska tråkigt att blogga egentligen men vill ju ändå göra det bara för att det är så kul att gå tillbaka och se och minnas allt man gjort. Jobbar stägning idag alltså till 10.. Idag tränade jag kl. 8.30 som varje måndag. Det gick helt ok. Eller häcken gick dåligt pga. min rygg men skivstången gick bra då jag persade i frivändning, tog 75kg :D så det var gott! Efter det far jag hem till ofiii och vi käkade lunch tillsammans och efter det åkte jag hit, där jag nu sitter. Ikväll ska jag kolla på ph.Schemat för morgondagen ser likadant ut då jag även då jobbar 15-22. på Onsdag ska jag träffa ett gäng brudar och käka middag tillsamans för att säga hejdå till Jullan som flyttar hem.. :( Alla lämnar verkligen falun, det känns lite sorgligt! Som tur är ska ju jag också snart iväg, om mindre än 2månader nu!
 
Igår firade vi farsdag. Jag lagade trerättersmiddag åt min kära far med lite hjälp av min tvillingbroder(vår lillebror ville ej bidra...) Vi lagade en rombomb till förrätt, ryggbiff, rotfrukter i ugn, sallad ooch bea till huvudrätt och chokladpannacotta med daimcrunch till efterrätt. Här kommer lite vackra bilder på den goda maten:
 
 
 
 
och min fancy outfit för kvällen.
 
Nu skall jag gå och äta min matlåda, är så hungrig!!!
 
 

TBT SPANIEN

Eftersom det är mörk och trist och KALLT ute så kommer här lite härliga bilder från när jag och Olof var i Spanien tidigare i höstas. Vi var där i en vecka och bodde i hans mormor och mormars hus som ligger i Torreviaje.
 
 
 
En kväll gick vi ner till en gullig liten bar som låg precis på stranden och drack goda drinkar. Väligt mysigt!
 
Brände näsan :/
Vår undebara frukost vi åt varje morgon.
Vi lagade ganska ofta middag själva hemma för att vi tyckte det var mysigare. En kväll bestämde vi (jag mohah) att vi skulle laga middag åt varandra. Nedanför är mitt bidrag. Olof var jättenervös och nojjig för han tror att han är så dålig men han laga en jättegod kyckling teryiaki som jag tyvärr ej har bild på.
 
 
En kväll åt vi tapas. MMUUUUMMS
och tacos! Och drack iste som är den godaste drycken i världen, men den är bara god när man är i ett varm land och dricker den iskall med isbitar!
 
Vi tog en riktig slapparvecka vilket var urskönt och behövligt! Vi spelade massa strandtennis och vårt rekord är 135, badade konstant (var ca 27grader i vattnet) och åt massa god mat. Det blev supervarmt i huset så vi var tvugna att dra ut madrasser i vardagsrummet för att det var enda rummet som var lite svalt. Men det var koseligt, vi kollade även klart alla game of thrones avsnitt så nu längtar jag tills nästa säsong kommer ut. Hade lite halvt vilovecka också så vi tränade inte heller så mycket men det var tur det för det var olidligt i värmen. Avled bara när man gick den långa vägen till affären varje dag.
 
Igår bjöd jag ofii på trerättersmiddag och bio. Vi gick på den nya filmen Interstellar som hade premiär. Var orolig att jag skulle somna vilket jag iprincip alltid gör när vi går på 9 bion (vilket vi alltid gör hah) men lyckades hålla mig vaken så det är ett tecken på att den var bra! Skulle ta lite fina fashinobla bilder till bloggen men glömde att ta på förrätten och huvudrätten och efterrätten såg så god ut så var tvungen att äta lite av den innan jag kunde behärka mig och ta dessa vackra kort.
 
 
 
 
Gissa vad jag sitter nu?... på jobbet som jag alltid gör när jag bloggar. Efter jobbet ska jag vara med på familjemiddag hos olof. Imorgon är jag ledig så får se vad jag hittar på. Jag och ofii fundera på att snickra ihop en liten trappa att sätta nedanför min säng så att min överviktiga och osmidiga hund (förlåt bonzy) själv ska kunna gå upp i sängen så vi (olof för att han ligger ytterst) slipper vakna på natten av att hon slickar än i ansiktet, för att man sedan ska dra upp en 12kgs tung klump. Så det kanske vi ska göra! På Fredag åker jag till London med min moster också, är så tagg har aldrig varit där. 
 
Adios
 

HALLOWEEN

Igår var det halloween.Min bestie Pökislökismökis (Erika) är även i stan över helgen :D:D Har saknat henne såå!! Vi tränade tillsamans igår, precis som old-times. Träningen tog cirkus dubbelt så lång tid som den brukar göra, haha, vi hade lite att snacka ikapp om. Efter det drog vi ner på stan där vi vandrade omkring lite för att Erika behövde införskaffa lite grejer. Vi var dock fett trötta så vi orkade inte gå så länge. Sedan far vi hem till Erika där jag powernapade lite, medan erika bestämde sig för vad hon skulle klä ut sig till. Vi körde på djurtema. Efter det lagade vi hemmagjord pizza och fixade till vår utstyrsel innan vi drog till Olof och förfestade. Efter förfesten hade väl kvällen inte så mycket mer att erbjuda. Hahaa.... Etage var översvämmat och har aldrig sett så mycket folk där utanför, så det var en smärre omöjlighet att komma in. Erika kom dock såklart in, haha, men vi gav upp efter att blivit söndermosade ett antal gånger. Så vi gick till meastro istället och sedan gick jag och Olof hem till honom.
 
 
Några gulliga grabbar kom och plinga på och körde bus eller godis, men vi hade inge godis så dem fick vår smarriga pizza :) Dem gissade va vi var, och trodde jag var en katt och Erika en halvzoombie HAHA...

 
 
 
 
 
 
 
Just nu sitter jag på jobbet och ska kämpa mig igenom denna arbetsdagen. Hade bara velat ligga i sängen och gosa hela dagen men nej hade öppning kl.9.. Efter jobbet ska jag med olof och hans familj till leksand och kolla hockey och efter det ska jag mysa med erika tror jag. Vill kolla skräckis och äta godis. 

RSS 2.0